OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

 • Teknisk Gymnasium

 • Legater

  Vi uddeler en række legater fra Lida og Oskar Nielsens fond til dimission, hvor eleverne med de højeste karaktergennemsnit og den bedste studiekammerat bl.a. kan se frem til at blive belønnet med hver 5.000 kr. 

   

  Årets bedste studiekammerat

  I 2020 blev Maja kåret til årets bedste studiekammerat med begrundelsen:

  Maja er altid i godt humør, velforberedt og interesseret. Altid sød og inkluderende. Hvis der er nogen, der sidder selv ved gruppearbejde, hiver Maja dem med i egen gruppe, og hvis der er kammerater, som er kede af det, spørger Maja ind til, om hun kan gøre noget og hjælpe.

   

   

  Højeste karaktergennemsnit

  Vi er stolte af de flotte karaktergennemsnit, eleverne hvert år dimitterer med. Til dimissionen i 2020 fik i alt 4 elever fra HTX et legat for deres faglige ihærdighed. Eleverne endte med karaktergennemsnit på hhv. 12, 11,9, 11,8 og 11,8. 

  Vi løfter eleverne til højere karakterer

  I en analyse foretaget af Dansk Erhverv fremgår det, at Rybners Tekniske Gymnasium i 2017 var det tekniske gymnasium i landet, der var bedst til at løfte elevernes faglighed. I analysen bliver der taget højde for den enkelte elevs karakterer fra folkeskolen foruden blandt andet forældrenes uddannelse og jobsituation, og det er på den baggrund, man undersøger gymnasiets løfteevne. På Rybners HTX fik den gennemsnitlige elev i 2017 bemærkelsesværdige 0,77 karakterpoint mere, end hvad man kunne forvente af eleverne i forhold til deres baggrund.

  keyboard_arrow_up