OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

Kurser på Rybners 

På Rybners bliver du opkvalificeret og videreuddannet. Vi tilbyder AMU-kurser, IDV-kurser og E-learning indenfor et bredt udvalg af fagområder.

Find dit næste kursus her


Rescue Center Denmark

På Rescue Center Denmark udbyder vi AMU- og IDV-kurser inden for ambulance og sygetransport, autohjælp og bjrægning, brand og redning, førstehjælp, GWO/Wind, køreteknik samt en række andre specialkurser. 


Kursuscenter

Vi udbyder en bred vifte af AMU-kurser indenfor byggeri, el, ledelse, restauration, on/offshore og svejsning. Vi tilbyder også skræddersyede løsninger til netop din virksomhed. 


E-learning kurser

Fleksible kurser med fokus på arbejdsmiljø og sikkerhed. I samarbejde med Mitkursus har vi gjort det muligt at tage en række af vores kurser, der ikke falder ind under det normale AMU-regi, online. 

 

Kontakt os

Vi har det rigtige kursus til dig og din virksomhed

På Rybners holder vi fokus på dig og din virksomhed, og vi er både nationalt og internationalt kendt for sin fleksibilitet og agilitet.

Vi ligger inde med en stor ekspertviden og tilbyder kurser og rådgivning inden for en række nicheprodukter. Og vores undervisere er tæt på branchen og holder sig løbende opdateret, så de kender hverdagen og udfordringerne i virksomhederne.

Kontakt vores virksomhedskonsulenter

 

keyboard_arrow_up