OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

Kurser på Rybners 

På Rybners bliver du opkvalificeret og videreuddannet. Vi tilbyder AMU-kurser, IDV-kurser og E-learning indenfor et bredt udvalg af fagområder.

Find dit næste kursus her


Rescue Center Denmark

På Rescue Center Denmark udbyder vi AMU- og IDV-kurser inden for ambulance og sygetransport, autohjælp og bjrægning, brand og redning, førstehjælp, GWO/Wind, køreteknik samt en række andre specialkurser. 


Kursuscenter

Vi udbyder en bred vifte af AMU-kurser indenfor byggeri, el, ledelse, restauration, on/offshore og svejsning. Vi tilbyder også skræddersyede løsninger til netop din virksomhed. 


E-learning kurser

Fleksible kurser med fokus på arbejdsmiljø og sikkerhed. I samarbejde med Mitkursus har vi gjort det muligt at tage en række af vores kurser, der ikke falder ind under det normale AMU-regi, online. 

 

Seneste Nyheder

Se alle nyheder

04.04.2024

Rybners fejrer 10-års jubilæum med kæmpe kagemand

Rybners kan fejre 10-års jubilæum efter fusionen mellem EUC Vest og det tidligere Rybners. Begivenheden finder sted på alle Rybners’ adresser, hvor mere end 3000 elever, kursister og medarbejdere kan markere jubilæet med stor kagemand.
Se mere

27.02.2024

Fra kanten af arbejdsmarkedet til fast job: Mentor hjalp Michael tilbage til vvs-faget

Michael var langt fra arbejdsmarkedet. Men et Job-VEU forløb på Rybners og en fokuseret mentorindsats har nu givet ham et job hos et lokalt VVS-firma.
Se mere

28.11.2023

Super tilfredsstillende: International producent af rengøringskøretøjer roser Rybners Full Service

Bucher Municipal fik rådgivning, administrativ bistand og et skræddersyet konflikthåndteringskursus takket være Full Service-aftale med Rybners. Virksomheden er yderst tilfredse med samarbejdet.
Se mere

Kontakt os

Vi har det rigtige kursus til dig og din virksomhed

På Rybners holder vi fokus på dig og din virksomhed, og vi er både nationalt og internationalt kendt for sin fleksibilitet og agilitet.

Vi ligger inde med en stor ekspertviden og tilbyder kurser og rådgivning inden for en række nicheprodukter. Og vores undervisere er tæt på branchen og holder sig løbende opdateret, så de kender hverdagen og udfordringerne i virksomhederne.

Kontakt vores virksomhedskonsulenter

 

keyboard_arrow_up