Erhvervsfag 2
Erhvervsfag 3
Grundfag - dansk E/C
Valgfag, bonusfag og støttefag
addGrundforløb 1GF1
20 uger
chevron_right
Erhvervsfag 1
Erhvervsfag 2
Erhvervsfag 3
Grundfag - dansk E/C
Valgfag, bonusfag og støttefag
addGrundforløb 2GF 2
20 uger
chevron_right
De uddannelsesspecifikke fag
Naturfag E
Almen fødevarehygiejne
Førstehjælp
Elementær brandbekæmpelse
Grundforløbsprøve
addHovedforløbSkoleperiode
8 uger
chevron_right
Bagværker 2 år
(8 uger på skole)
Detailbager, 3 år og 6 måneder
(19 uger på skole)
Håndværksbager, 3 år og 6 måneder
(19 uger på skole)
Konditor, 3 år og 6 måneder
(20 uger på skole)
Uddannelsen veksler mellem praktik og skole.
Som bager og konditor kan du arbejde på en brød- og kagefabrik, i et bageri, bagerafdelinger eller konditorier. Du har også mulighed for at starte egen virksomhed.
Arbejdet som bager kræver, at du kan komme op om morgenen, så du kan være klar til at møde dagens spændende opgaver og udfordringer. En fordel ved at arbejde tidligt er, at man så også holder tidligt fri.
Som bager og konditor har du adgang til forskellige erhvervsakademiuddannelser som fx procesteknolog, serviceøkonom eller inden for ernæring og sundhed.
Vil du være bager og konditor, tjener, ernæringsassistent eller måske gastronom? Så bliver du en del af Rybners Restaurant- & Kokkeskole. Her kommer du til at arbejde med bæredygtighed, lokale råvarer og økologi, så du er på forkant med udviklingen inden for branchen.
Vi har etableret et 800 kvm. bylandbrug: vores grønne klasselokale. Her kan du dufte, smage og røre ved sæsonens ingredienser og lære om dyrkning, vækst og optimal udnyttelse af råvarer.
Det er kun fantasien, der sætter grænser, når det gælder om at finde en god læreplads.