OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

Her kan du få det fulde overblik over uddannelser på Rybners

Rybners har en bred palette af ungdomsuddannelser og en lang række efteruddannelser. 

Vælg en erhvervsuddannelse

Teknisk Skole

På Teknisk Skole bliver du klædt på til et arbejdsmarked, der kalder på faglært arbejdskraft. Du får faglige kompetencer og færdigheder, og skaber en fremtid fuld af muligheder.

 

EUX Teknisk

Vil du være både fagligt og bogligt stærk – og måske endda læse videre? Med EUX Teknisk får du svendebrev og bliver student i én og samme uddannelse.

 

Handelsskole

Din merkantile fremtid begynder på Rybners Handelsskole. Du kommer hurtigt ud på arbejdsmarkedet som elev inden for Detailhandel eller Handel, og får du lyst til at videreuddanne dig, er mulighederne mange. 

EUX Business

EUX Business er for dig, der gerne vil have en erhvervsfaglig studentereksamen og som drømmer om at arbejde med handel, detailhandel og kontor. 

Vælg en gymnasial uddannelse

STX / Alment Gymnasium

På Rybners STX åbner du en verden af muligheder for dig. En verden, hvor du både fagligt og menneskeligt bliver rustet til at gennemføre din drømmeuddannelse. Du får med en STX uddannelse både dannelse og uddannelse. 

 

HHX / Handelsgymnasium

På Rybners HHX får du nye fag på skemaet og nye kompetencer. Du kommer tæt på virkeligheden med relevante fag og projektarbejder. HHX er en 3-årig uddannelse med en erhvervsorienteret og international profil, som giver dig adgang til en lang række videregående uddannelser. På HHX bliver du uddannet til fremtiden.

HTX / Teknisk Gymnasium

Med en 3-årig HTX uddannelse, hvor du får nye fag indenfor teknik, teknologi, naturvidenskab og IT, har du alle muligheder. Din uddannelse bliver en spændende  tid med anvendelse af teori i praksis.

Vælg en IT-uddannelse for unge med ASF (aspergers syndrom)

AspIT

På AspIT samarbejder vi med dig om at udvikle dit IT-talent, så du får tilknytning til arbejdsmarkedet indenfor IT-området på en måde, der matcher dine kompetencer.

Vælg efteruddannelse 

Kursuscenter

På Rybners Kursuscenter opkvalificerer og efteruddanner dig. Vi udbyder en bred vifte af kurser inden for mange brancher, og vi tilbyder skræddersyede løsninger til virksomheder. Rybners Kursuscenter kan opfylde jeres behov uanset, hvad I har brug for.

Rescue Center Denmark

På Rescue Center Denmark kan du tage en lang række kurser inden for brand, redning, autohjælp, bjærgning og køreteknik samt kurser til vindindustrien og skræddersyede specialkurser.

Vores brochurer  

Brochurer

Læs eller hent en brochure om en vores mange ungdomsuddannelser.

 

keyboard_arrow_up