OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

 • HTX

 • Studievejledning på HTX

  Caroline Boye Pedersen er studievejleder på HTX og vejleder dig i alt, som har med gennemførelsen af gymnasieuddannelsen at gøre. Hvad enten du er nuværende elev, kommende elev, forældre eller samarbejdspartner, er du altid velkommen til at kontakte Caroline. 

  Kontakt studievejlederen

  Du kan altid aftale en samtale med Caroline, men du kan også kigge forbi hendes kontor.

   

  Caroline Boye Pedersen

  Studievejleder

  phone22 75 79 49

  mailE-mail

  Caroline Boye Pedersen

  Studievejledning

  Hvis der opstår problemer omkring din dagligdag på gymnasiet, er studievejlederen parat til at rådgive. Det kunne fx dreje sig om uddannelsesforhold, faglige, sociale eller personlige problemer. Studievejlederen kan også kontaktes af elever, som overvejer at starte på HTX og deres forældre.


  Tavshedspligt

  Du kan trygt tale med studievejlederen om dine problemer. Han har tavshedspligt og vil gøre sit for at hjælpe dig. Er der problemer, der er så store, at studievejlederen ikke kan hjælpe, kan han henvise til andre fx mentor eller skolepsykolog.


  SU

  Studievejlederen kan også hjælpe dig med at udfylde ansøgningsskema om SU, når du fylder 18 år og hermed bliver berettiget til at få Statens Uddannelsesstøtte.

  Praktiske henvendelser om SU kan rettes til:

  Karina Verner Jeberg
  kvj@rybners.dk
  7913 4534

  Mia Mørkeberg
  miam@rybners.dk
  7913 4537


  Indkaldt til samtale

  Man kan blive bedt om at komme til samtale hos studievejlederen. Det kan være lærerteamet for klassen eller læsevejlederen, som har bedt studievejlederen indkalde eleven. Endelig kan det også være rektor, som har bedt studievejlederen tale med en elev angående højt fravær eller manglende skriftlige afleveringer.


  Det er din ret

  At gå til studievejleder er en ret, man har som elev i gymnasiet; det giver således ikke fravær. Man skal blot give sin lærer besked og så naturligvis gå tilbage til timen, når samtalen er slut. Formålet med studievejledningen i gymnasiet er, at vi skal hjælpe dig til at få en god gymnasietid og til at klare dig bedst muligt.

  keyboard_arrow_up