OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

Lines arbejde kan stadig ses om 100 år

10.11.2023

Det startede med et ”hands-on”-forløb på Rybners og sluttede med svendebrev og en ansættelseskontrakt hos lærepladsen Quitzau. I oktober blev Line udlært, og hun kan nu stolt kalde sig for blikkenslager!

- Det er et fedt fag. Jeg har fået lov til at lave så mange fede små og store opgaver i min læretid. Det fedeste jeg har været med til, var at lægge kobber på kirketårnet på Zionskirken i Esbjerg. Det var stort at bidrage til noget, der også er der om 100 år, siger Line

Men det har også været hårdt arbejde. For man skal have hænderne op af lommen og selv tage initiativ og være nysgerrig, hvis man vil lære noget, fortæller Line. Det har der heldigvis været rigtig god mulighed for hos både kollegaer og mester ved Quitzau.  

Det var Lines underviser på Rybners, der i sin tid opdagede hende interesse for faget og hjalp hende med at komme i praktik, så hun kunne prøve det af.

- Det har været fedt, at følge hendes udvikling, fra hun kom herud første gang som grøn folkeskoleelev til i dag, hvor hun især er knivskarp på det kreative håndværk og generelt bare utrolig handlekraftig, fortæller underviser Jackie Lykke.

 

VVS-energiuddannelsen

Vil du være ekspert på effektiv brug af klodens ressourcer, når det gælder vand, varme og ventilation? Så er vvs-energiuddannelsen måske noget for dig.

Læs mere om uddannelsen

 

Nyhedsbrev

Få nyt om studielivet på vores ungdomsuddannelser og information om uddannelsesvalg.

Tilbage

keyboard_arrow_up