OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

Regionsmesterskaberne i VVS på Rybners!

03.11.2022

Rybners´sejeste VVS-lærlinge gik med 1. og 3.pladsen.

De sidste to dage har Rybners huset Regionsmesterskaberne i VVS. 7 af regionens bedste vvs-lærlinge fik tirsdag morgen udleveret en varme- og vandinstallationsopgave, som skulle være færdig inden onsdag kl. 14.00. 

Da dommerne havde vurderet og voteret blev hele to Rybners-elever præmieret. 3.pladsen gik til Jeppe Søbye, som var gået videre til regionsmesterskabet, selvom han kun har gået på uddannelsen et lille års tid.

- Jeg lavede nogle små fejl, men ellers er jeg tilfreds. Mit mål var, at jeg ikke skulle bruge mere rør, end foreskrevet i opgaven og det lykkedes jeg med, siger Jeppe.

1.pladsen gik til Silas Hansen, der er til dagligt er i lære ved CWR VVS.

- Vi arbejdede nærmest nonestop i 9 timer i går, så jeg kom godt med fra start, og i dag har jeg bare hygget mig med at få det sidste på plads. Det har været så spændende. Men jeg er meget træt nu, siger den glade vinder.

Silas blev fejret af mester og kollegaer fra lærepladsen, der var kommet forbi for at heppe på ham. Den flotte 1. plads giver Silas adgang til DM i SKills i foråret, hvor han skal repræsentere Rybners og dyste imod landets bedste vvs-elever. Her vil mester og kollegaer også deltage, for at bakke op om deres seje lærling.

Læs mere om VVS-energiuddannelsen

Nyhedsbrev

Få nyt om studielivet på vores ungdomsuddannelser og information om uddannelsesvalg.

Tilbage

keyboard_arrow_up