OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

Rybners Stormester

Vi har udfordret elever fra vores gymnasier og erhvervsuddannelser i krøllede, kreative og fjollede opgaver. Se resultaterne her.

 

Rybners Stormester på STX: ”Vi skal ha’ noget med ild!”

Følg med når Ane, Jakob, Andreas og Viktor får til opgave at lave en reklame for Rybners Almene Gymnasium som optakt til Åbent Hus. De har kun 45 minutter - og de vil gerne have noget med ild og fællesskab med. Se hvordan det går!

Rybners STX: Klar til fremtiden

 

Rybners Stormester på HHX: ”Sku’ vi tage den sidste i Fakta?”

Lucas, Gabija og Jeanne fra Rybners Handelsgymnasium er det sidste hold, der åbner Stormester-opgaven. Også de skal lave en reklamefilm for deres uddannelse inden Åbent Hus. De tre elever har 45 minutter – men tager den HELT med ro. Lukas foreslår at de filmer i Fakta.

Rybners HHX: Nye fag, ny viden og nye kompetencer


 

Rybners Stormester på HTX: ”Det cutter I lige ud”

Mia, Noah og Nanna åbner deres Stormester-opgave. Som optakt til Åbent Hus skal de lave en reklame for Rybners Tekniske Gymnasium, der giver 9.klasseselever lyst til at starte på uddannelsen. De har 45 minutter!

Rybners HTX: Naturvidenskab, IT og idéudvikling

 

Rybners Stormester på EUD og EUX: Brainstrom - hvilke ord vælger de 3 teams?  

Josephine, Benjamin, Natascha, Emilia, Nikolaj og Tobias fra  EUX Business og Teknisk Skole får en udfordring: skriv 3 ting ned, der kendetegner jeres uddannelse. Det skal bruges til et reklameskilt for Åbent Hus.

 

Rybners Stormester på EUX Business: ”Hvad er et hus uden tag? ÅBENT hus!”  

De tre hold har nu fundet 3 ord/sætninger, der kendetegner deres uddannelse. Men opgaven tager en uventet drejning, da de får besked på at udforme et skilt i modellervoks, hvor ordene indgår.

Josephine og Benjamin fra Team EUX Business, lader sig dog ikke slå ud og går straks i gang med at poppe modellervoksen fri! Se hvad der kom ud af det!

Rybners EUX Business: Få to uddannelser i én


 

Rybners Stormester på Teknisk Skole: ”Fart på!!!!” 

Det er blevet tid til at se, hvordan Natascha og Emilia fra Team Frisør klar stormesteropgaven. Hvordan viser man fx ”fællesskab” ved hjælp af modellervoks? Pigerne arbejder hurtigt for at komme i mål med deres Åbent Hus-skilt, som Emilia er sikker på vinder.

Rybners Tekniske Skole: Tæt på erhvervslivet

 

Rybners Stormester på Teknisk Skole: ”Træd væk fra jeres mesterværk”

Nikolaj og Tobias fra Team Tømrer har altid en Stanley-kniv lige ved hånden – det er praktisk, når man skal skære i modellervoks! Drengene får følelsen af at være med i Den Store Bagedyst og laver en skole, som man ikke kan se, er en skole….. Se hvordan deres skilt kom til at se ud til sidst!

Rybners Tekniske Skole: Tæt på erhvervslivet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få nyt om studielivet på vores ungdomsuddannelser og information om uddannelsesvalg.

Mange uddannelser - mange muligheder

På Rybners har vi mange uddannelser
– også den rigtige til dig

Vi råder over hele paletten af uddannelser. Derfor kan vi tilbyde dig den helt rigtige uddannelse. Vores vejledere hjælper dig gerne med at finde vej til den rette uddannelse, så det kan føles trygt at starte på Rybners.

Sådan er det at være elev på:

Teknisk Skole

EUX

Handelsskole

STX / Alment Gymnasium

HTX / Teknisk Gymnasium

HHX / Handelsgymnasium

keyboard_arrow_up