OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

 • #mitrybners

 • #mitrybners

  Mød Mia - Uddannet administrativ medarbejder fra Rybners Handelsskole 


   

  Det er vildt interessant, at man får lov til at bruge teorien i praksis

  Jeg ansøgte egentlig bare som piccoline og fik så tilbudt en elevplads. Så tænkte jeg, at det kunne jeg lige så godt.

  Jeg kastede mig lidt ud i det, uden rigtigt at vide hvad jeg gik ind til. Men det overraskede rigtig positivt, og det har været skide godt! Jeg er så glad for det.

  Det bedste ved Handelsskolen er...

  Det bedste er erfaringen. Det kom så meget bag på mig at finde ud af, hvordan en virksomhed fungerer, hvordan man skriver med kunderne, kommunikationen og hvordan man arbejder på en rigtig arbejdsplads.

  Jeg kom direkte fra gymnasiet, så jeg havde ikke prøvet noget lignende før. Det var sindssygt overraskende hvor meget erfaring, jeg har fået med.

  Det mest interessante er...

  Nok mest det med at man kan koble de ting man laver, til hvordan man egentlig bruger dem i en virksomhed. Altså fra at du sidder på et skoleophold og lærer om en model, til at du lige pludselig skal bruge den i virkeligheden.

  Det er vildt interessant, at man får lov til at bruge teorien i praksis, i stedet for at sidde og lære om teorien i tre år, men man måske ikke får lov til at bruge den. Det er bare vildt spændende rent faktisk at arbejde med det fremfor at sidde og lære det.

  Hvilke overvejelser skal man gøre sig, før man starter på uddannelsen?

  Hvis man ikke har prøvet det før, skal man være klar på et kulturchok. I hvert fald i starten. Hvis jeg havde fået det at vide, så havde jeg måske tøvet lidt, da jeg ikke lige var klar på, at det var det, der skulle ske.

  Jeg tror måske ikke, man skal overveje det så meget, man skal bare gøre det. Det er virkelig god læring at få med, at man kan sige, at man har en arbejdsplads, hvor man kan lide at være. Det er jo perfekt.

  Hvad er dine tanker om fremtiden?

  Jeg havde egentlig fået tilbudt at blive ved min elevplads, men jeg valgte selv at stoppe. Nu skal jeg forhåbentlig studere videre på universitet.

  Men nu ved jeg hvordan en virksomhed fungerer - nu har jeg erfaringen. Jeg er lidt mere klar på at springe ud i noget nyt og bare prøve, fordi i sidste ende ved jeg, at jeg lærer det med tiden.

  Vi gør dig klar til den digitale fremtid 

  Rybners Handelsskole

  Vi sørger for undervisning, der imødekommer det digitale erhvervsliv. Du kommer hurtigt ud på arbejdsmarkedet som elev, og får du lyst til at videreuddanne dig, er mulighederne mange. Din fremtid begynder på Rybners Handelsskole.

  Sådan er det at være elev

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Få nyt om studielivet på vores ungdomsuddannelser og information om uddannelsesvalg.

  Sådan søger du

  Optagelse på Rybners Handelsskole

  Vil du starte på Rybners Handelsskole?

  Sådan søger du ind

  Uddannelsesvejledning

  Find din uddannelse

  Kontakt os og få svar på dine spørgsmål. Vi har svar på alt fra undervisningsmiljøet til indholdet på uddannelserne.

  Kontakt vejledningen

  keyboard_arrow_up