OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

 • #mitrybners

 • #mitrybners

  Find inspiration i mit valg.
  Træf dit eget.

  Er Handelsgymnasiet mon noget for dig? Mød Thea og Caroline, der begge har taget en uddannelse på Rybners Handelsgymnasium (HHX). Hør om deres valg og find inpiration til dit eget. 

  "

  På HHX arbejder du med nutidige cases. Du kan snakke med dine forældre om et emne under aftensmaden og dagen efter tager din lærer emnet op i undervisningen. Det er fedt.

  Thea, student fra Rybners Handelsgymnasium (HHX)

  "

  Jeg havde brug for at prøve noget nyt efter folkeskolen. Få nye fag. På HHX får du fag, der er virkelighedsnære. Du får fag, du kan relatere til.

  Caroline, student fra Rybners Handelsgymnasium (HHX)

  Nye fag. Ny viden. Nye kompetencer.

  Du er SÅ klar til noget nyt. Klar til helt nye fag på skemaet og ny viden i bagagen. På Rybners HHX får du viden, der kan omsættes til kompetencer, og som er relevante for dit liv og det samfund, som du er en del af.

  Handel, økonomi, politik og sprog er afgørende for at forstå verden og de mekanismer, der former fremtiden. Rybners HHX er tæt på virkeligheden, og uddannelsen giver dig konkrete kompetencer og indsigt.

  Derfor skal du vælge HHX på Rybners

  • Du prøver noget nyt. Får nye fag på skemaet og nye kompetencer
  • Du kommer tæt på virkeligheden med relevante fag og projektarbejde
  • Du forstår verden og bliver uddannet til fremtiden

  Læs mere om Rybners HHX

  keyboard_arrow_up