OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

 • #mitrybners

 • #mitrybners

  Mød William - Erhvervsfaglig student fra Rybners EUX Business


   

  Jeg synes, det er godt at have noget mere med i bagagen - noget mere fagligt

  Det startede som en tanke, da jeg begyndte at arbejde i Rema1000 for ca. 2 år siden nu.De syntes, jeg gjorde et rigtig godt stykke arbejde, og derfor blev jeg så spurgt, om jeg ville komme i lære hos dem.

  Jeg kan godt lide mit arbejde, og det jeg laver. Det er godt at have det gymnasiale med i bagagen, fordi det kommer man helt klar til at bruge, når man kommer ud på arbejdsmarkedet. Specielt hvis man nu gerne vil læse videre. 

  Det bedst ved EUX Business er...

  At du kommer ud i lære, men at du også får det faglige med dig. Her på Rybners er det rigtig godt, fordi vi laver en del gruppearbejde, så der kommer nogle forskellige vinkler på de opgaver, vi får stillet.

  Hvad skal du overveje før, du vælger EUX Business?

  Man skal være forberedt på, at det helt klart er lidt mere fagligt – der kommer lidt flere lektier og afleveringer, end hvis du tog en almindelig erhvervsuddannelse.

  Det sjoveste på uddannelsen er...

  Det sjoveste er helt klart de ture, vi kommer på. Vi besøger virksomnheder som Bestseller og får oplevelser, som er væsentlige for vores uddannelse. 

  Hvorfor vælge EUX?

  Hvis du har evnerne til det faglige, så synes jeg helt klart, at EUX'en er en god uddannelsen. EUX-uddannelsen giver lidt flere grene, man kan gå ud fra. Den giver en del flere valgmuligheder. 

  Min fremtid?

  Lige nu er min drøm faktisk at blive butiksdriver, at få min helt egen butik. Jeg nu har været i praktik i forskellige butikker, og jeg synes, at det er en rigtig spændende hverdag.

  Det er også derfor, at jeg helt klart synes, at EUX er en god uddannelse, fordi du får nogle gode kompetencer med dig. Nogle ting du virkelig kommer til at bruge, hvis du nu godt kunne tænke dig at blive f.eks. købmand.

  Få to uddannelser i én

  Rybners EUX Business

  Kontor, Detailhandel eller Handel? Uanset hvilken EUX-uddannelse, der passer til dig, tager du den direkte vej til erhvervslivet samtidigt med, at du har mulighed for at læse videre.

  Sådan er det at være elev

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Få nyt om studielivet på vores ungdomsuddannelser og information om uddannelsesvalg.

  Sådan søger du

  Optagelse på Rybners EUX Business

  Vil du starte på en af vores EUX Business-uddannelser? 

  Sådan søger du ind

  Uddannelsesvejledning

  Find din uddannelse

  Kontakt os og få svar på dine spørgsmål. Vi har svar på alt fra undervisningsmiljøet til indholdet på uddannelserne.

  Har du brug for råd og vejledning?

  keyboard_arrow_up