OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

 • #mitrybners

 • #mitrybners

  Mød Loke - Student og udlært elektriker fra Rybners EUX Teknisk


   

  Uddannelsen gør mig både til faglært elektriker og student

  El faget har altid været noget for mig. EUX-uddannelsen gør mig både til faglært elektriker og student. Det er det rette for mig.

  Jeg vil gerne videreuddanne mig til elektroingeniør og derefter tage en master i Lyd og akustik. Jeg går nemlig meget op i lyd. Jeg har min egen store hjemmebiograf, hvor jeg har designet mine egne højtalere, så jeg får den bedste lyd. 

  Jeg vil gerne gøre min hobby til min levevej. Når jeg forhåbentlig har færdiggjort min master i Lyd og akustik, vil jeg gerne arbejde for en stor virksomhed som Dali eller Bang & Olufsen. Jeg vil bruge min ideer til at gøre deres produkter endnu bedre.

  Det bedste ved uddannelsen er...

  Du får lov at arbejde både med det boglige og det håndværksmæssige.

  Jeg synes uddannelsen har et højt fagligt niveau, hvor man bliver udfordret. Du laver svære matematiske udregner og tester dem efterfølgende af i værkstedet. EUX-uddannelsen er super spændende, forbi den blander teoretisk viden og erfaring fra det virkelig liv.

  Uddannelsen kræver en indsat af dig, for det faglige niveau er højt. Men du får så også en uddannelse, som ikke gør dig fastlåst. Du kan blive det ene, det andet eller det tredje. EUX’en åbner så mange veje for dig, forbi du både får en erhvervsuddannelse og en gymnasieuddannelse. 

  Det sjoveste på EUX Teknisk er...

  På EUX får du lov at arbejde med hænderne. Den teori du har læst om i bøgerne, prøver du af i virkeligheden.

  Du får stillet materialer til rådighed, som du kan bruge til dine egne projekter og designs. Vi har fx i Teknikfag lavet vores eget projekt med intelligente trådløse el-installationer, som vi selv designede, programmerede og satte op.

  Få to uddannelser i én

  Rybners EUX Teknisk

  På Rybners EUX Teknisk giver vi dig det bedste fra to verdener. Du får din faglærte uddannelse, du kan bruge med det samme og du får en gymnasial uddannelse, så du kan læse videre.

  Sådan er det at være elev

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Få nyt om studielivet på vores ungdomsuddannelser og information om uddannelsesvalg.

  Sådan søger du

  Optagelse på Rybners EUX Teknisk

  Vil du starte på en af vores EUX Teknisk-uddannelser? 

  Sådan søger du ind

  Uddannelsesvejledning

  Find din uddannelse

  Kontakt os og få svar på dine spørgsmål. Vi har svar på alt fra undervisningsmiljøet til indholdet på uddannelserne.

  Har du brug for råd og vejledning?

  keyboard_arrow_up