OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

 • #mitrybners

 • #mitrybners

  Mød Mariella - Tømrerlærling på Rybners EUX Teknisk


   

  Jeg valgte EUX-uddannelsen, fordi at jeg synes, den er smart 

  Jeg havde været lidt i tvivl, om jeg skulle tage en gymnasieuddannelse eller en erhvervsuddannelse, og så synes jeg, det er en god kombination.

  Jeg valgte EUX-uddannelsen, fordi at jeg synes, den er smart. Hvis jeg om 10 år finder ud af, at jeg ikke kan holde til at være tømrer, så er det jo super meget nemmere for mig at læse videre, end at skulle starte med enkeltfag på HF. Og så får man en god blanding og lidt veksling, så det hele ikke er erhvervsfag, men der også er lidt gymnasiefag indover. 

  Min fremtid

  Lige nu er min plan efter den her uddannelse at fortsætte som tømrer, men hvis jeg vil læse videre eller finder ud af, at tømrer måske ikke lige er det, jeg vil, og at jeg f.eks. hellere vil være ingeniør, så synes jeg, at det er smart med en EUX. 

  Det bedste ved uddannelsen er...

  Det, synes jeg, er kombinationen mellem erhvervsfag og gymnasiefag. Jeg kan allerbedst lide at være i værkstedet - det er lidt sjovere. Men ellers synes jeg faktisk bare, at det hele er super godt. 

  Det sjoveste på uddannelsen er..

  At komme ud, få en ny start og møde en masse nye mennesker, og så bare den måde uddannelsen er bygget op på. Jeg var sådan lidt nervøs for, om det var for meget for mig, men det var det faktisk ikke. Jeg var faktisk overrasket over, hvor godt det gik.

  Hvorfor vælge EUX Teknisk?

  Jeg mener, man skal vælge en EUX Teknisk, hvis man synes, at f.eks. tømrerfaget er spændende, eller hvis man har planer om at læse videre. Helt generelt synes jeg, at man skal vælge EUX'en, hvis man kan holde til to uddannelser. Der kommer jo helt automatisk noget mere oveni, fordi det også er en gymnasieuddannelse. Men jeg synes, man skal vælge uddannelsen, hvis man er frisk på det praktiske også. 

  Få to uddannelser i én

  Rybners EUX Teknisk

  På Rybners EUX Teknisk giver vi dig det bedste fra to verdener. Du får din faglærte uddannelse, du kan bruge med det samme og du får en gymnasial uddannelse, så du kan læse videre.

  Sådan er det at være elev

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Få nyt om studielivet på vores ungdomsuddannelser og information om uddannelsesvalg.

  Sådan søger du

  Optagelse på Rybners EUX Teknisk

  Vil du starte på en af vores EUX Teknisk-uddannelser? 

  Sådan søger du ind

  Uddannelsesvejledning

  Find din uddannelse

  Kontakt os og få svar på dine spørgsmål. Vi har svar på alt fra undervisningsmiljøet til indholdet på uddannelserne.

  Har du brug for råd og vejledning?

  keyboard_arrow_up