OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

 • #mitrybners

 • #mitrybners

  Mød Mariella.
  Studerende på Rybners EUX Teknisk

  Derfor går jeg på EUX Teknisk

  Jeg havde været lidt i tvivl, om jeg skulle tage en gymnasieuddannelse eller en erhvervsuddannelse, og så synes jeg, det er en god kombination.

  Jeg valgte en EUX-uddannelse, fordi at jeg synes, det er smart. Hvis jeg om 10 år finder ud af, at jeg ikke kan holde til at være tømrer, så er det jo super meget nemmere for mig at læse videre, end at skulle starte med enkeltfag på HF.

  Og så får man en god blanding og lidt veksling, så det hele ikke er erhvervsfag, men der også er lidt gymnasiefag indover. 

  Så det var faktisk derfor, at jeg valgte en EUX.

  Min fremtid

  Lige nu er min plan efter den her uddannelse at fortsætte som tømrer, men hvis jeg vil læse videre eller finder ud af, at tømrer det måske ikke lige er det, jeg vil, og at jeg f.eks. hellere vil være ingeniør, så synes jeg, at det er smart med en EUX. 

   

  "

  Det bedste er kombinationen mellem erhvervsfag og gymnasiefag.

  Mariella, studerende på Rybners EUX Teknisk (EUX)

  Det bedste er

  Det, synes jeg, er kombinationen mellem erhvervsfag og gymnasiefag.

  Jeg kan selvfølgelig bedst lide værksted, det er lidt sjovere, men ellers synes jeg faktisk bare, at det hele er super godt. 

  Det sjoveste er

  Det er selvfølgelig, at man har lært en masse nye at kende - generelt det her med at komme ud og få en ny start og møde nogle nye mennesker, og så bare den måde uddannelsen er bygget op på. 

  Jeg var sådan lidt nervøs for, om det var for meget for mig, men det var det faktisk ikke. Jeg var faktisk overrasket over, hvor godt det gik.

  Hvorfor vælge EUX?

  Jeg mener, man skal vælge en EUX teknisk, hvis man synes, at f.eks. tømrerfaget er spændende, eller hvis man har planer om at læse videre.

  Helt generelt synes jeg, at man skal vælge den, hvis man kan holde til, at det er to uddannelser. Der kommer jo helt automatisk noget mere oveni, fordi det også er en gymnasieuddannelse, men jeg synes, man skal vælge den, hvis man er frisk på lidt andet også. 

  Få to uddannelser i én

  Rybners EUX Teknisk

  På Rybners EUX Teknisk giver vi dig det bedste fra to verdener. Du får din faglærte uddannelse, du kan bruge med det samme og du får en gymnasial uddannelse, så du kan læse videre.

  Sådan er det at være elev

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Få nyt om studielivet på vores ungdomsuddannelser og information om uddannelsesvalg.

  #Mit Rybners

  Find inspiration i vores valg. Træf dit eget.

  Mit Rybners

  Sådan søger du

  Optagelse på Rybners EUX

  Vil du starte på en af vores EUX-uddannelser? 

  Sådan søger du ind

  Uddannelsesvejledning

  Find din uddannelse

  Kontakt os og få svar på dine spørgsmål. Vi har svar på alt fra undervisningsmiljøet til indholdet på uddannelserne.

  Har du brug for råd og vejledning?

  keyboard_arrow_up