OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

 • #mitrybners

 • #mitrybners

  Mød Casper - Student fra Rybners Handelsgymnasium (HHX)


   

  Jeg har altid set meget op til min onkel, som er speditør, og jeg har altid været interesseret i handel, så jeg vidste at det skulle være noget i den retning. Derfor valgte jeg HHX.

  Min fremtid…

  - Jeg synes, speditørverdenen er virkelig spændende - det med at kunne have mange bolde i luften på samme tid og se, hvordan det fungerer med at transportere varer fra ind og udland. Så hvis jeg kan få en elevplads som speditør, så vil jeg gerne prøve det.

  Det bedste på HHX er...

  - Sammenholdet! Jeg har fået så mange fede venskaber på Rybners. Selvfølgelig betyder de faglige kompetencer, jeg har fået rigtig meget, men de venskaber jeg har tager med mig herfra, de er klart det bedste.  

  Det sjoveste på HHX er...

  - Der er sker så meget sjovt herude. Det er alt fra sjove temaer i undervisningen og virksomhedsbesøg til fester og studieture i udlandet. Man har rigtig mange gode ting at se tilbage på efter tre år.

  Det skal du være forberedt på, før du vælger HHX...

  - Det med virksomheder er jo en helt ny verden, man bliver introduceret til, når man kommer lige fra folkeskolen. Så i starten skal man lære nogle ting om dem, hvor man tænker; ”det fatter jeg ikke noget af”. Men så begynder det lige så stille at give mening, jo mere man arbejder med og bliver introduceret til virksomheders opbygning og tankegang.

  Hvorfor vælge HHX?

  - Fordi du får nogle helt specielle kompetencer, som du kan bruge overalt. De fag du får på HHX, er helt specielle og brugbare i voksenlivet og du får lov til at gå i dybden med handel. Og så fordi her er rart at være.

  Nye fag, ny viden og nye kompetencer

  Rybners Handelsgymnasium

  På Rybners Handelsgymnasium prøver du noget nyt. Du får nye fag på skemaet og nye kompetencer. Du kommer tæt på virkeligheden med relevante fag og projektarbejde. Her lærer du at forstå verden. På HHX bliver du uddannet til fremtiden

  Sådan er det at være elev

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Få nyt om studielivet på vores ungdomsuddannelser og information om uddannelsesvalg.

  Sådan søger du

  Vil du starte på Rybners Handelsgymnasium? 

  Sådan bliver du optaget

  Studievejledning

  Du har sikkert et par spørgsmål. Vi hjælper gerne.

  Har du brug for råd og vejledning?

  keyboard_arrow_up