OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

 • #mitrybners

 • #mitrybners

  Mød Casper. Studerende på Rybners Handelsgymnasium (HHX)

  Derfor går jeg på HHX

  Jeg vidste ikke, hvad jeg ville, da jeg gik i 9. klasse, men jeg så meget op til min onkel, som er speditør, og jeg har altid været lidt interesseret i handel, så jeg så en mulighed for ikke bare at gå igennem folkeskolen igen - bare på et højere niveau. Derfor valgte jeg HHX.

  I 1.g sad jeg lidt og undrede mig over, hvorfor jeg egentlig havde valgt HHX, men nu er jeg i 3.g, og synes faktisk, at det er spændende, det jeg sidder og laver. Så det har fanget mig.

  Min fremtid?

  Jeg er næsten lige begyndt at arbejde nede ved Blue Water. 

  Speditørverdenen er spændende - det med at kunne have mange bolde i luften og se hvordan det fungerer med at transportere ting. Så hvis jeg kunne få en elevplads dernede, som jeg stræber lidt efter, så vil det i hvert fald være den vej, min fremtid skulle tage. 

  "

  I 1.g sad jeg lidt og undrede mig over, hvorfor jeg egentlig havde valgt HHX, men nu er jeg i 3.g, og synes faktisk, at det er spændende, det jeg sidder og laver. Så det har fanget mig.

  Casper, studerende på Rybners Handelsgymnasium (HHX)

  Det bedste er

  Sammenholdet! De venner man har fået.

  Selvfølgelig ligger de kompetencer du har fået højt, men det er mere de venskaber, du har fået herude. Det er helt klart det bedste!

  Det sjoveste er

  Det er jo alt fra fester til studieture til lidt af hvert. Der er sket så meget sjovt.

  Nu er det jo tre år, vi har gået herude, så der er meget at tænke tilbage på. 

  Det skal du være forberedt på, før du vælger HHX

  Lange nætter! Men det, tror jeg, er generelt for gymnasiet. Du kommer ind i en verden, som du ikke har kendskab til overhovedet.

  Der er rigtig mange ting, du skal lære, hvor du tænker, at det fatter du ikke noget af. I folkeskolen er der nogen, der passer på dig og fortæller, at det er sådan her, du skal gøre.

  Her kommer du ind i virksomhedsverdenen, hvor du skal forklare og finde ud, hvordan virksomheder gør forskellige ting. Det er en ny verden, man bliver introduceret til. 

   

  Hvorfor vælge HHX?

  Fordi du får nogle helt specielle kompetencer, som du kan bruge overalt.

  Det er ikke sådan, at fordi du vælger en HHX, så er du sådan en kontormus, der kan lidt af hvert.

  De fag en HHX giver dig, de er helt specielle til at komme ud i voksenlivet. Du kan ligesom finde ud af mere med virksomheder, og hvordan de faktisk er opbygget. Du kan gå lidt mere i dybden med ting.

  Jeg synes, den giver meget inden for handels- og kontorverdenen.


  Nye fag, ny viden og nye kompetencer

  Rybners Handelsgymnasium

  På Rybners Handelsgymnasium prøver du noget nyt. Du får nye fag på skemaet og nye kompetencer. Du kommer tæt på virkeligheden med relevante fag og projektarbejde. Her lærer du at forstå verden. På HHX bliver du uddannet til fremtiden

  Sådan er det at være elev

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Få nyt om studielivet på vores ungdomsuddannelser og information om uddannelsesvalg.

  #Mit Rybners

  Find inspiration i vores valg. Træf dit eget.

  Mit Rybners

  Sådan søger du

  Vil du starte på Rybners Handelsgymnasium? 

  Sådan bliver du optaget

  Studievejledning

  Du har sikkert et par spørgsmål. Vi hjælper gerne.

  Har du brug for råd og vejledning?

  keyboard_arrow_up