OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

 • #mitrybners

 • #mitrybners

  Mød Cecilie - Student fra Rybners Tekniske Gymnasium (HTX)


   

  Jeg valgte HTX, fordi jeg altid har været interesseret i naturvidenskab. Og så var jeg vild med den der undersøgende tilgang, hvor man får lov til at arbejde med teorien i praksis. Den slags undervisning kunne jeg få på HTX.

  Min fremtid…

  - Jeg har altid syntes, det kunne være interessant at læse til bygningsingeniør. Meget gerne fra en bæredygtig vinkel, for det tænker jeg, vi får brug for i fremtiden. Men først skal jeg have et sabbatår!

  Det bedste ved HTX er...

  - Det bedste er kombinationen af teoretisk og praktisk undervisning. Hvis man lærer noget i fysik, så går man ud og laver et forsøg med det nærmest lige bagefter, for at se, om det virker, som teorien siger. Det er en god måde for mig at lære på. Og så fællesskabet imellem eleverne på tværs af studieretninger og årgange. Der er masser af gåpåmod og smil på HTX. 

  Det sociale på HTX...

  - Det er super fedt, at vi har så mange forskellige klubber. Både naturfaglige klubber, men også sociale klubber - vi har et festudvalg, filmudvalg og en masse andre, hvor man møder fællesskabet på HTX.

  Det sjoveste på HTX er...

  - Det er venskaberne. Hvis man har noget fagligt, man ikke kan finde ud af, så har man nogle skolekammerater, der måske kan, og så kan man mødes over det og hjælpe hinanden på tværs. Og folk har lyst til at bruge tid på det, vi er i gang med at lære.

  Hvorfor vælge HTX?

  - Du skal vælge en HTX, hvis du er nysgerrig. Hvis du gerne vil have tre superfede år, hvor du får en masse læring og viden om verden, og en masse fede fællesskaber.. 

  Du skal være forberedt på…

  - At der kommer flere lektier, end der er i folkeskolen. Det tror jeg, der er på alle gymnasiale uddannelser, så det skal man lige vænne sig til. Men hvis man er villig til at bruge den tid, det tager, så går det fint – især med hjælp og sparring fra ens klassekammerater og undervisere.

  Naturvidenskab, IT og idéudvikling

  Rybners Tekniske Gymnasium

  På Rybners Tekniske Gymnasium er vi vilde med science og at lære, mens vi får ting til at ske. Vi undersøger, eksperimenterer og fordyber os. Og vi gør det sammen. Du går tre uforglemmelige år i møde. Nyd tiden og tag del i den. Det er herfra, dine veje går.

  Sådan er det at være elev 

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Få nyt om studielivet på vores ungdomsuddannelser og information om uddannelsesvalg.

  Ansøgning

  Vil du starte på Rybners Tekniske Gymnasium? 

  Sådan søger du ind

  Studievejledning

  Du har sikkert et par spørgsmål. Vi hjælper gerne.

  Kontakt vores studievejledning

  keyboard_arrow_up