OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

 • #mitrybners

 • #mitrybners

  Mød Cecilie. Studerende på Rybners Tekniske Gymnasium (HTX)

  Derfor går jeg på HTX

  Jeg har valgt en HTX fordi jeg godt kan lide det teoretiske og det praktiske, at det ligesom har et samspil

  Og jeg føler, at jeg lærer det meget bedre, når jeg har det i hænderne.

  Jeg altid været interesseret i naturvidenskab og hvordan verden fungerer, og der syntes jeg, at HTX var den oplagte mulighed for at få en gymnasial uddannelse. Og til at få den her undersøgende tilgang til det. 

  Min fremtid?

  Et sabbatår først helt klart, og så tror jeg, at jeg gerne vil ud og læse til bygningsingeniør.

  Det har jeg altid syntes var interessant - helst med noget bæredygtighed oveni, det tror jeg helt klart, der er mulighed for i fremtiden.

  "

  Du skal vælge en HTX, hvis du er nysgerrig. Hvis du gerne vil have tre superfede år, hvor du får en masse læring og viden om verden, både den teoretiske verden og den naturfaglige verden, og en masse fede fællesskaber og venskaber, der kommer til at holde. 

  Cecilie, elev på Rybners Tekniske Gymnasium (HTX)

  Det bedste er

  Det bedste er det her med, at vi både har det praktiske og det teoretiske, og også det her med at vi er så åbne - at vi alle sammen er venner på kryds og tværs af studieretninger og årgange.

  At der bare altid er masser af gåpåmod og et smil. 

  Det sociale

  Det er super fedt, at vi har så mange forskellige klubber. Både naturfaglige klubber men også sociale klubber - vi har et festudvalg, vi har også et filmudvalg og noget anime og en masse andre retninger, som ikke kun handler om skole men også hele det her fællesskab, som der er på HTX. 

  Det sjoveste er

  At blive udfordret, både teoretisk og praktisk, men også at opleve det her sammenhold som vi har.

  Det her med at det kan godt være, at jeg ikke kan finde ud af noget, men så har jeg nogle kammerater, der kan, og så kan vi mødes over det, og hele tiden have den her videnskabelige og nysgerrige tilgang til det vi lærer her. Og at vi har lyst til at bruge tid på det, vi er i gang med at lære.

  Hvorfor vælge HTX?

  Du skal vælge en HTX, hvis du er nysgerrig. Hvis du gerne vil have tre superfede år, hvor du får en masse læring og viden om verden, både den teoretiske verden og den naturfaglige verden, og en masse fede fællesskaber og venskaber, der kommer til at holde. 

  Du skal være forberedt på

  At der kommer flere lektier, end der er i folkeskolen. Det tror jeg, der er på alle gymnasiale uddannelser, så det skal der sættes tid af til. Men hvis du er villig til at bruge den tid, det tager, så skal du nok klare dig igennem med de venskaber, du nu engang får.

  Vælg en HTX fordi det er super fedt! Hvis du har interessen for det naturvidenskabelige, og føler at du lærer bedre ved at have både det teoretiske og det praktiske – så du ligesom kan se, hvorfor det er, at du lærer det her.

  Hvis vi lærer noget i fysik, så går vi ud og laver et forsøg med det nærmest lige bagefter, fordi så kan vi se, hvorfor det er, vi lærer det her – hvorfor det virker, som teorien siger. Det ,synes jeg, er noget af det fedeste, at vi kan forbinde det til noget, vi har lært. 


  Naturvidenskab, IT og idéudvikling

  Rybners Tekniske Gymnasium

  På Rybners Tekniske Gymnasium er vi vilde med science og at lære, mens vi får ting til at ske. Vi undersøger, eksperimenterer og fordyber os. Og vi gør det sammen. Du går tre uforglemmelige år i møde. Nyd tiden og tag del i den. Det er herfra, dine veje går.

  Sådan er det at være elev 

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Få nyt om studielivet på vores ungdomsuddannelser og information om uddannelsesvalg.

  #Mit Rybners

  Find inspiration i vores valg. Træf dit eget.

  Mit Rybners

  Ansøgning

  Vil du starte på Rybners Tekniske Gymnasium? 

  Sådan søger du ind

  Studievejledning

  Du har sikkert et par spørgsmål. Vi hjælper gerne.

  Kontakt vores studievejledning

  keyboard_arrow_up