OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

 • #mitrybners

 • #mitrybners

  Mød Anton - Student fra Rybners Almene Gymnasium (STX)


   

  STX giver mig et godt grundlag for, hvad jeg kan gå i gang med efter gymnasiet. Jeg har altid været sikker på, at jeg skulle have en gymnasial uddannelse.

  Min fremtid…

  - Lige nu er min drøm at blive efterskolelærer. Jeg gik på efterskole i 9. klasse, og jeg syntes, at det var meget fedt. Det der med både at undervise i 6 timer og så bagefter gå udenfor og sætte en fodboldkamp i gang, så man er sammen med eleverne i forskellige situationer. Det tror jeg er fedt. Så planen er at tage læreruddannelsen.  

  Det bedste ved STX er...

  - Jeg har været rigtig glad for, at jeg selv har kunne vælge, hvilken studieretning jeg ville have. Det vil sige, at jeg har kunne vælge nogle fag til og fra alt efter, hvad der passer til mine interesser, og hvad jeg skal bruge i fremtiden.

  - Så er der selvfølgelig en masse folk herude, som gør, at man synes det er fedt at være her. Vi har et mega godt sammen hold, både i klassen og på tværs af årgangene og lærerne er fantastiske til at hjælpe til. Man kan virkelig godt mærke, at de har valgt at blive gymnasielærere af en grund – og det er fordi, de gerne vil undervise.

  Det sjoveste på STX er...

  - En af de dage jeg tænker tilbage på som en af de sjoveste, jeg har haft på STX, var da vi startede i vores studieretningsklasser. Der havde vi en aktivitetsdag på skolen fra tidlig morgen til sen aften, hvor vi blandt andet var i svømmehallen, rundt omkring i byen og på skolen. Til sidst sluttede vi af med klassehygge, spisning, og noget laserspil. Det var en fed dag, hvor vi lærte hinanden at kende.

  Vi gør dig klar til fremtiden

  Rybners Almene Gymnasium

  På Rybners Almene Gymnasium bliver du en del af et studiemiljø, der udvikler dig fagligt, personligt og socialt. Du får kompetencer til fremtiden, for STX udvider din verden og udfordrer dig i mange forskellige fag og arbejdsmetoder. Dine gymnasieår bliver en tid, du aldrig glemmer.

  Sådan er det at være elev på STX

   

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Få nyt om studielivet på vores ungdomsuddannelser og information om uddannelsesvalg.

  Ansøgning

  Vil du starte på Rybners Almene Gymnasium?

  Sådan bliver du optaget

  Studievejledning

  Du har sikkert et par spørgsmål. Vi hjælper gerne.

  Kontakt vores studievejledning

  keyboard_arrow_up