Sådan foregår Krible-krable-tilbuddet
På Rybners bliver klassen mødt af en kok, der kan fortælle om, hvorfor insekter er et godt bæredygtigt supplement i fremtidens fødevarer. Herefter skal eleverne tilberede kendte retter med spiselige insekter. Tilbuddet kan evt. kobles til madkundsskabsundervisning eller temaer om bæredygtighed.
Hvad har eleverne lært, når de går hjem?
- Eleverne er blevet introduceret til spiselige insekter
- Eleverne er blevet klogere på, hvordan vores madvaner har indflydelse på klimaet
- Eleverne har oplevet at være på en erhvervsuddannelse
Til grundskolelæreren
Rybners faciliterer forløbet, mens grundskolelæreren støtter eleverne i deres opgaveløsning. Dvs. sørger for klasserumsledelse og understøtter elevernes læringsbehov.
Praktisk info
Varrighed: 1 dag, kl. 8.30 - 13.30. Det forventes, at klassen kan møde i dette tidsrum.
Sted: Rybners, Spangsbjerg Møllevej 72, 6700 Esbjerg. Der går bus og tog lige til døren.
Faciliteter: Der er mulighed for at spise medbragt mad i kantineområdet. Det er ligeledes muligt at købe drikkevarer og mad i skolens kantine. Praktisk tøj en fordel.
Gebyr ved afbud og udeblivelse: Vær opmærksom på, at din tilmelding til det bookede forløb er bindende. Ved afbud eller udeblivelse opkræver Rybners et gebyr på 500 kr., som dækker de omkostninger, der er forbundet med den reserverede plads. Tak for din forståelse.
Har du spørgsmål?
Kontakt venligst
Book Fremtidens Krible-Krable-mad
Bemærk, at der kun kan bookes én klasse ind pr dag.