OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

Ny elev på Rybners 

Velkommen til Rybners. Vi har samlet alt nyttigt information til dig, der er ny elev på Rybners Tekniske Skole og Handelsskole.

Velkomstbrochure


Vejledning 

Vores vejledere står klar med hjælp og rådgivning, så du får en god start på Rybners. Finder du ikke svar på dine spørgsmål på denne side, skal du endelig kontakte en vejleder.

Kontakt en vejleder


Skolestart

Hvornår er det nu lige, jeg skal starte på min uddannelse, hvordan finder jeg lokalet og hvad skal jeg medbringe? Det og meget mere kan du få svar på her.

Læs mere


Rundvisning

Er du spændt på, hvordan det ser ud på Rybners? Vi har lavet en velkomstvideo til dig, hvor du ser skolen, lokalerne, værkstederne og meget mere. 

Se video fra Teknisk Skole

Se video fra Handelsskolen


Computer og studiekort

Du skal huske at medbringe en computer, da al undervisningsmateriale kun er tilgængeligt digitalt. Læs mere om, hvordan du henter dit studiekort, om print og andre vigtige informationer her.

Læs mere


Specialpædagogisk Støtte (SPS)

Rybners hjælper og vejleder dig, hvis du er ordblind eller talblind. Giv os gerne besked om dine udfordringer inden skolestart, så du kan få den nødvendige hjælp fra starten. 

Læs mere

 


SU

Hvis du er over 18 år, kan du få SU i løbet af dine skoleforløb. Du kan tidligst søge om SU en måned før, du starter på din uddannelse.

Læs mere


Ungdomskort  

Ungdomskort giver dig rabat på offentlig transport mellem din bopæl og dit uddannelsessted. Du kan tidligst søge om Ungdomskort en måned, før du starter på din uddannelse.

Læs mere

 


Kilometerpenge

Kører du til og fra dit uddannelsessted i bil, kan du søge om kilometerpenge. Du kan få kilometerpenge, hvis du har særlig lang transporttid, eller hvis du ikke kan benytte offentlig transport.

Læs mere

 


Sygdom og fravær

Hvis du er syg eller på anden måde forhindret i at møde, skal du hver dag give dine undervisere besked i Ludus. Hvis du har en uddannelsesaftale med en virksomhed, skal du også kontakte virksomheden ved sygdom.


Dokumenter 

Du skal huske at vedhæfte dine eksamenspapirer og andre vigtige dokumenter til din GF2-ansøgning på optagelse.dk. Er du i tvivl om, hvad du skal vedhæfte, kan du se listen her.

Læs mere


Skolehjem

Du kan bo på vores skolehjem Hermitage, hvis du har over 1 time og 15 minutters rejsetid fra din bopæl til Rybners. 

Læs mere


Ferie- og årsplan

Her finder du ferie- og årsplanen for elever på grundforløb 1 og 2.

Se ferie- og årsplanen

 


Skolepraktik

Selv om du ikke har fået en ordinær uddannelsesaftale med en virksomhed, kan du komme videre i din uddannelse.

Læs mere

 


Lærepladsgaranti

Der er lærepladsgaranti på uddannelser inden for fag, hvor arbejdsgiverne forventer et særligt stort behov for arbejdskraft.  

Læs mere


Lærepladscentret

Du skal have en læreplads under din uddannelse. Har du brug for hjælp, kan du henvende dig i vores lærepladscenter. 

Læs mere


Ordensregler

På Rybners Erhvervsuddannelser har vi vedtaget en række ordensregler, som vi forventer, at alle elever lever op til.

Læs mere

 


Studiemiljø

Hos os er der plads til alle. Du kan se frem til et godt studiemiljø. Vi skruer op for fællesskabet med fredagscafeer og sociale aktiviteter.

Læs mere om studielivet på Teknisk Skole

Læs mere om studielivet på Handelsskolen


Uddannelsesvejledning

Kontakt os og få svar på dine spørgsmål 

Vi er her for at hjælpe dig og sørge for, at du får en god start på Rybners.

Kontakt en vejleder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få nyt om studielivet på vores ungdomsuddannelser og information om uddannelsesvalg.

keyboard_arrow_up