OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

Anerkendelse lige til døren

17.02.2021

450 medarbejdere på Rybners fik torsdag og fredag uventet besøg. Deres nærmest leder kom forbi på hjemmeadressen med en lille gave og en stor mængde anerkendelse.

Foto: Trine Schmidt Tvedegaard var glad for anerkendelsen og besøget af rektor. Trine underviser til dagligt i dansk og filosofi på Rybners STX.Foto: Trine Schmidt Tvedegaard var glad for anerkendelsen og besøget af rektor. Trine underviser til dagligt i dansk og filosofi på Rybners STX.

Trine Schmidt Tvedegaard underviser til dagligt i dansk og filosofi på Rybners Almene Gymnasium. I disse coronatider arbejder hun hjemmefra uden fysisk kontakt med hverken elever eller kollegaer. Derfor blev hun noget overrasket, da gymnasiets rektor Niels Chrestensen Hviid pludselig stod på hendes trappesten:

- Jeg blev rigtig glad for gaven. Det var et rigtigt fint tiltag af Niels at aflevere gaven personligt. Det betyder meget med anerkendelse i denne tid, som er særlig hård og uvant for os alle.

Anerkendelse i en svær tid

Ifølge Olaf Rye, adm. direktør på Rybners, skal besøget og gaven ses som en opmuntring og en anerkendelse i en svær tid:

- Vores lærere knokler med at få den virtuelle undervisning til at køre og størsteparten af administrationen er hjemme og savner kollegerne.

- Vi ved, hvor psykisk hårdt hjemmearbejdet kan være. Alle ønsker sig en skole fyldt med elever og social kontakt, det er en væsentlig grund til at vores medarbejdere har valgt jobbet.

Gaverne blev afleveret med behørig afstand ved hoveddøren, hvor der blev tid til en snak om arbejdsdagen under coronanedlukningen.

Alle medarbejdere på Rybners' gymnasier, erhvervsuddannelser og administration fik besøg på hjemmeadressen af deres nærmeste leder. 

Nyhedsbrev

Få nyt om studielivet på vores ungdomsuddannelser og information om uddannelsesvalg.

Tilbage

keyboard_arrow_up