OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

Danmarks højeste karaktergennemsnit: Mekanikerelever fra Rybners slår rekord

07.06.2022

Personvognsmekanikere fra Rybners Tekniske Skole i Esbjerg scorer landets højeste karaktergennemsnit. De 8 mekanikerelever har fået en samlet karakter på 11,75 til deres svendeprøve. Den tidligere rekord lød på 11,08.

Snit på 11,75: Mekanikereleverne i Esbjerg har fået landets højeste karakterer. Foto: RybnersSnit på 11,75: Mekanikereleverne i Esbjerg har fået landets højeste karakterer. Foto: Rybners

- Vi er helt vildt stolte af drengene. De brænder virkelig for mekanikerfaget, og de har et stærkt sammenhold. Eleverne har leveret varen og imponeret både faglærere og skuemestre med deres store faglighed, lyder det fra afdelingschef Christian Bo Sørensen. I forlængelse heraf roser afdelingschefen skolens faglærere og elevernes lærepladser:

- Vi har samlet et nyt hold omkring hele uddannelsen, hvor vi fokuserer på høj faglighed og et stærkt samarbejde med værkstederne. Vi er stolte over at denne strategi nu bærer frugt, hvorfor der også skal lyde en stor tak til elevernes lærepladser. De har også en stor aktie i dette flotte resultat.  

Til svendeprøven blev der tildelt 7 12-taller og et 10-tal til mekanikereleverne fra Rybners. 

På mekanikeruddannelsen på Rybners Tekniske Skole kan man uddanne sig indenfor to specialer: personvognsmekaniker og personvognsmontør. Uddannelsen har et moderne læringsmiljø, hvor eleverne lærer at planlægge og udføre de ting, der skal laves på alt fra benzin- til elbiler.

De udlærte personvognsmekanikere fra Rybners Tekniske Skole:

  • Frederik Johansen, udlært hos Burgaard Sørensen A/S
  • Tobias Klit Jørgensen, udlært hos Årre Truck- og Traktorservice A/S
  • Casper Zean Rauff, udlært hos Bilhuset Esbjerg A/S
  • Thomas Ejvind Lillistone, udlært hos IT-Auto Ingvard Therkildsen
  • Kasper Damgård Petersen, udlært hos Bjarne Nielsen A/S Esbjerg
  • Mikkel Frydensberg Møller, udlært hos Vest Biler Syd A/S
  • Emil Skovdal Holm, udlært hos Starup Auto
  • Oliver Montes Olivares, udlært hos Louis Lund A/S

Læs mere om uddannelsen til personvognsmekaniker

 

Nyhedsbrev

Få nyt om studielivet på vores ungdomsuddannelser og information om uddannelsesvalg.

Tilbage

keyboard_arrow_up