OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

E-sport event: To dage med PC, PlayStation og passion

13.01.2020

I weekenden var Rybners på Spangsbjerg Møllevej forvandlet til et mekka for e-sport. Her fandt den første udgave af Rybners eSport Event sted. Unge i alderen 12-22 kæmpede mod hinanden i CS:GO og FIFA om æren og fede præmier.

Sammen med DGI og en lang række samarbejdspartnere afholdt Rybners d. 11.-12. januar Rybners eSport Event. Udover at dyste i e-sport kunne de over 100 deltagere gå på opdagelse i et Virtual Reality rum, hygge sig i en eSport cafe og møde professionelle e-sport spillere fra Tricked og EfB.

Tak!
Tak til sponsorer og samarbejdspartnere, der har været med til at gøre det muligt at afholde dette arrangement: DGI eSport, Elgiganten, Cosmos Bakkeskolen, Tricked, EfB, Bramming Gymnastisk og Idrætsefterskole, Foxgaming og SGIeSport.

E-sport på Rybners
Som elev på Rybners kan du træne dine spilfærdigheder, mens du tager en ungdomsuddannelse. Det kræver intens træning og stor selvdisciplin, at blive en vinder indenfor eSport. 

Som en del af Rybners eSport, vil du få adgang til en lang række faciliteter som f.eks.

  • Attraktivt træningsmiljø med det nyeste udstyr og computerpower
  • Eftermiddagstræning med Rybners elever – på tværs af uddannelser.
  • Deltagelse i eSport turneringer
  • Et sjovt, hyggeligt og fantastisk eSports-miljø
  • Dygtige og engagerede instruktører fra Tricked
  • Mulighed for at tilmelde dig ”Try-outs” med Tricked, og derved blive en del af Rybners - Tricked Academy (udvælgelsesproces vil foregå)
  • Efter et 10 ugers forløb udvælger Tricked de bedste eSport-talenter og de tilbydes en særlig plads på Rybners – Tricked Academy.

Tilbage

keyboard_arrow_up