OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

Et umage trekløver: HHX’s ”mærkeligste” Dream Team

03.11.2021

Casper, Jacob og Kathrine har fundet hinanden på HHX. De er vidt forskellige, og de passer umiddelbart overhovedet ikke sammen. Men når det kommer til gruppearbejde har det umage trækløver skabt deres eget lille Dream Team.

Foto: Projektarbejdets mestre: Kathrine Krogager, Jacob Hein og Casper Nielsen Foto: Projektarbejdets mestre: Kathrine Krogager, Jacob Hein og Casper Nielsen

Jacob Hein og Casper Nielsen var i starten af deres gymnasietid, det de selv betegnede som slackere. De sad på bagerste række i klassen på HHX og dovnede den af. De fik ikke altid lavet deres lektier og som tiden gik fik de svære og svære ved at følge med i timerne.

De havde kort sagt udsigt til tre lange år på gymnasiet.

En dag sad Jacob ved side af en af klassens flittige elever: Katrine Krogager. Hun var sød, og hun ville gerne hjælpe ham med hans lektier i virksomhedsøkonomi.

Lidt efter hægtede Casper sig på de to og hurtigt voksende et stærkt - og ifølge dem selv - usandsynligt trekløver:

 - Vi er det mærkeligste Dream Team. Set udefra har vi intet til fælles. Lærerne kan faktisk heller ikke finde ud af, hvordan vores team fungerer, fortæller Kathrine, og hun bakkes op af Casper:

- Vi deler lidt hinandens kompetencer. Katrine er god til noget. Hein er god til noget, og jeg er god til noget. Sammen er vi et super team.

I 3.g er de tre blevet uadskillelige. De laver alt gruppearbejde sammen og det har løftet særligt Casper og Jacobs karakterer og faglige niveau.

Ærlighed og omsorg

Katrine er glad for at have fundet sammen med Casper og Jacob, for de har alle tre den samme ambition om at lære noget. Derudover sætter hun meget stor pris på den ærlighed og omsorg de tre har overfor hinanden:

- Casper og Hein er der altid for mig. Vi hygger os og har styr på hinanden. Vi har stor forståelse for at alle dage er ikke ens. Nogle dage er hårde, og der er det godt at have hinanden.

- Ja, det er rart, at der er altid to, der står med åbne arme, hvis man har haft en lidt hård morgen, supplerer Casper.

-  Vi hjælper hinanden, hvor vi kan. Det er sådan venskabet fungerer, afrunder Jacob. 

Til sommer bliver de tre studenter fra Rybners Handelsgymnasium. Herefter vil Casper starte på speditøruddannelsen, Jacob regner med at tage et sabbatår og Katrine har planer om at tage et praktikophold i Tyskland gennem PIU-ordningen.

De er alle tre meget glade for at have fundet hinanden i gymnasiet: at de har fundet deres base. For som Casper siger:

- Festerne og de store arrangementer er fede, men det er hverdagen og sammenholdet, der er det fedeste ved gymnasiet.

Læs mere om vores Handelsgymnasium (HHX)

Nyhedsbrev

Få nyt om studielivet på vores ungdomsuddannelser og information om uddannelsesvalg.

Tilbage

keyboard_arrow_up