OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

Lærke, Thea og Johannes sidste eksamen på Rybners

24.06.2020

Nu kan Lærke, Thea og Johanne officielt kalde sig studenter fra Rybners STX. De mundtlige eksamerne har de klaret, og nu er de skriftlige karakterer endelig i hus.

Foto: Lærke er årets første student fra Rybners STX.  Foto: Lærke er årets første student fra Rybners STX.

Lærke Baltzer Pedersen, Thea Jepsen pg Johanne Collin kan sammen med 213 andre studenter fra Rybners STX glæde sig over at studentereksamenen nu er i hus. Lærke kan endda nu officielt kalde sig årets første student fra Rybners STX.  

Lærke fik blomster og lykønskninger af rektor Niels Chrestensen Hviid efter hendes sidste mundlige eksamen. Lærkes familie og venner fejrede hende udenfor gymnasiet i Grådybet. 

Thea scorer guldmål til sidste eksamen
Thea Jepsen har de sidste tre år været blandt Rybners Gymnasiums 125 eliteidrætselever, så hun har haft mulighed for at kombinere uddannelse med passionen for fodbold.

- Når sporten har fyldt meget, har jeg fået ekstra tid til opgaver, så det har fungeret godt, lyder det fra Thea.

Johanne skal på rundrejse i Asien
Templer, varmekilder, museer, sushi... Johanne skal opleve alt, hvad Japan har at byde på!

- Jeg har altid været betaget af Japan og nu er tiden kommet til, at jeg skal opleve landet. Det bliver SÅ fedt, lyder det fra Johanne.

Rejsen er udskudt pga. corona, men næste sommer får Johanne sit største ønske opfyldt. Hun skal nemlig på rundrejse i Asien.

- Det er lidt ærgerligt, jeg skal vente med rejsen, men så kan jeg også nå at tjene en masse penge, som jeg kan bruge på oplevelser, fortæller Johanne, der skal arbejde i sit sabbatår.

Tilbage

keyboard_arrow_up