OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

Marcus scorer kontrakt med EfBs eSuperliga hold

21.08.2020

På Rybners STX hedder han Marcus. Men i Danmarks eSuperliga kommer han til at score mål under navnet Fransen.

Foto: Marcus Fransen fra Rybners STX har spillet sig til en kontrakt med efb's hold i eSportsuperligaen.Foto: Marcus Fransen fra Rybners STX har spillet sig til en kontrakt med efb's hold i eSportsuperligaen.

Marcus vandt tidligere på året FIFA-turneringen ved Rybners eSport Event. Sejren fik EfB eSport til at tilbyde ham en plads på holdets akademi, og nu har han spillet sig til en kontrakt med klubbens hold i eSportsuperligaen.

- Det betyder rigtig meget for mig. Jeg har altid bare spillet FIFA, fordi jeg synes det var sjovt. Nu er spændende at se, hvor langt jeg kan nå, lyder det fra Marcus Fransen.

Læs hele historien om Marcus her

eSport på Rybners
På Rybners kan du som elev gå til eSport i din fritid. Rybners har professionelle forhold og dygtige instruktører, som viser dig, hvad det kræver at begå sig som professionel eSportsatlet.

Du kan spille FIFA, CS:GO, LOL og Fortnite og få sparring fra de professionelle spillere fra EfB eSport og Tricked eSport.

Vil du spille eSport på Rybners, kan du tilmelde dig her

Du kan også læse mere om eSport på Rybners på vores hjemmeside

Tilbage

keyboard_arrow_up