OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

Olaf Rye er ny adm. direktør på Rybners

20.03.2020

Olaf Rye har siden januar været midlertidig adm. direktør på Rybners. Nu veksler han titlen til en permanent en af slagsen.

Foto: ​​​​Olaf Rye har været 31 år på Rybners. Nu er han uddannelsesinstitutionens adm. direktør. Foto: ​​​​Olaf Rye har været 31 år på Rybners. Nu er han uddannelsesinstitutionens adm. direktør.

- Jeg kan med glæde meddele, at ansættelsesudvalget med virkning. 1. april 2020 har ansat Olaf Rye som ny administrerende direktør på Rybners, udtaler Michael Mathiesen, formand for Rybners’ bestyrelse.

- Valget af Olaf er sket ud fra den mangeårige erfaring, han har med ledelse på forskellige niveauer på Rybners. Han kender skolens interessenter og har i sit virke på Rybners vist, at han kan skabe resultater og han har kompetencerne til at udvikle skolen pædagogisk og administrativt. Olaf formår desuden at engagere sig på alle niveauer i virksomheden og har eksternt i lokalområdet et godt netværk.

​​​​Olaf Rye har været 31 år på Rybners. Han har både været underviser, administrativ medarbejder, teamkoordinator, mellemleder og senest direktør for Rybners Gymnasier. Han har siden januar i år været midlertidigt konstitueret i stillingen som adm. direktør på Rybners.

- Jeg er da meget stolt af at være udnævnt til adm. direktør på Rybners. Vi er på Rybners i gang med en masse spændende projekter, og vi vil rigtig gerne vise flaget både lokalt, i regionen og på det nationale plan. Vi vil være en del af den uddannelsespolitiske dagsorden i Danmark, siger Olaf Rye.

Ændringer i organisationen
I forbindelse med ansættelsen af Olaf reduceres direktionen på Rybners fra fem til fire medlemmer og samtidig træder yderligere organisatoriske ændringer i kraft. Annalise Schmidt bliver viceadministrerende direktør og gymnasieledelsen udvides. Det sker for at aflaste Olaf Rye fra for meget driftsarbejde og for i hans nye rolle som adm. direktør at skabe tid til at dyrke eksterne samarbejder og politisk arbejde.

- Annalise Schmidt bliver stedfortræder for Olaf og får titlen som viceadministrerende direktør. Annalise har mange kompetencer og en bred erfaring med arbejdet på Rybners. Hun er en medvirkende årsag til de mange gode resultater, der har skabt Rybners som en toneangivende og veldreven erhvervsskole.

Rektor for HTX og HF Karen Munk Rasmusen får en ny tværgående koordinerende og ledende rolle i gymnasieledelsen, hvor det overordnede formål er en koordinering på tværs af fire gymnasiale retninger (STX, HHX, HTX og HF).


Rybners’ nye direktion (per 1. april 2020)

  • Administrerende direktør Olaf Rye, Gymnasiet og digital udvikling
  • Viceadministrerende direktør Annalise Schmidt, Økonomi og Administration
  • Direktør Gudrun Kirk Petersen, HR og organisationsudvikling
  • Direktør Lars Katzmann, Erhvervsuddannelser og Kursusafdeling


Om Olaf Rye – Rybners’ nye adm. direktør
Olaf Rye Jensen har siden december 2017 været direktør for gymnasieområdet med det fulde ansvar for Rybners' fire gymnasiale retninger: Rybners Almene Gymnasium, Rybners Handelsgymnasium, Rybners Tekniske Gymnasium og Rybners HF.

Han blev i 1989 ansat på Laborantafdelingen på EUC Vest. Siden har han været kursuschef på KursusCenter Vest, udviklingsdirektør og vicedirektør på Rybners. Olaf Rye har Diploma in Business Excellence, hvor han dimitterede på Columbia University i New York.

Olaf har to voksne døtre, Amanda der læser til farmaceut i København, og Anne-Sofie som på nuværende tidspunkt er på barsel med det første barnebarn Oscar.

Tilbage

keyboard_arrow_up