OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

Pak. Hent. Lav lækker mad

25.03.2021

Tv-køkkenet har fået en renæssance på Rybners Restaurant- og Kokkeskole.

Foto: Faglærer Lasse Bronton Slebsager online underviser skolens kokkeeleverFoto: Faglærer Lasse Bronton Slebsager online underviser skolens kokkeelever

Undervisningen på kokkeuddannelsen har været lidt anderledes den sidste tid. Vores faglærere pakker råvarerne, eleverne henter ingredienserne og hver for sig kokkererer de ugens ret med kyndig online vejledning.

I denne uge står den på grydestegt påskekylling med små stegte kartofler, rabarberkompot og agurkesalat.

 

Læs meget mere om uddannelsen til kok (gastronom)

Nyhedsbrev

Få nyt om studielivet på vores ungdomsuddannelser og information om uddannelsesvalg.

Tilbage

keyboard_arrow_up