OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

Plejehjemsbeboere besøger teknisk skole

04.09.2019

Lækkert hår og duften af træ. Plejehjemsbeboere fra Esbjerg var på virksomhedsbesøg på Teknisk skole. Her fik de en tur i frisørstolen, en rundvisning på skolen og en lækker frokost.

Foto: Frisørelever forkælede plejehjemsbeboerne med en dejlig hårvask og en smart frisure.Foto: Frisørelever forkælede plejehjemsbeboerne med en dejlig hårvask og en smart frisure.

Rybners Teknisk skole havde onsdag d. 4. september fint besøg. Plejehjemsbeboere fra Esbjerg Kommune besøgte skolen og her kom de aldrende gæster i særdeleshed tæt på frisøreleverne, som fik trænet deres kundskaber med kam og saks på de glade kunder. 

- Det er en win-win-situation for alle. Plejehjemsbeboerne kommer ud, og vores elever får trænet deres fag i praksis, siger Marianne Kirk Nielsen, som er uddannelseschef på Rybners Erhvervsuddannelser.

Det er anden gang, at besøget finder sted – første gang var i foråret, og det var sådan en succes, at besøget blev gentaget.

Tilbage

keyboard_arrow_up