OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

Rybners Handelsgymnasium får ny rektor

13.06.2023

Troels Finjord Højberg bliver ny rektor på Rybners HHX. Troels kommer fra en stilling som fagkonsulent i STUK og underviser på gymnasiet.

41-årige Troels Finjord Højberg er ny rektor for Rybners Handelsgymnasium. 41-årige Troels Finjord Højberg er ny rektor for Rybners Handelsgymnasium.

Troels Finjord Højberg tiltræder d. 1. august stillingen som ny rektor på Rybners Handelsgymnasium.

Direktør for Rybners Gymnasier Gudrun Kirk Petersen er glad for at gymnasiet har fundet den rette kandidat efter en grundig rekrutteringsproces:

- Troels har lige præcis den personlige profil vi har brug for, med stor empati og en struktureret tilgang til opgaveløsningen, siger Gudrun Kirk Petersen og tilføjer:

- Vores handelsgymnasium får en rektor, der brænder for elevernes læring og trivsel.

Troels Finjord Højberg kender Rybners HHX indgående. De sidste 12 har han været ansat som underviser på handelsgymnasiet, hvor han bl.a. har undervist i virksomhedsøkonomi og organisation.

I sin tid på gymnasiet har Troels også været brobygningskoordinator, faggruppeleder og pædagogikum vejleder og kursusleder. De sidste fire år har han været fagkonsulent i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet.

Troels er begejstret for jobbet som rektor på HHX:

- Jeg ser virkelig frem til at påtage mig det store ansvar det er at være rektor på HHX. Jeg ønsker at være en empatisk og tillidsvækkende rektor. Med mig som leder skal Rybners Handelsgymnasie fortsat være kendetegnet ved høj faglighed og virkelighedsnær tilgang til undervisningen, bl.a. gennem samarbejde med erhvervslivet.

Selv om Troels nu forlader sin rolle som underviser og indtager en ny rolle som rektor, glæder han sig til forsat at arbejde med gymnasiets kerneydelse:

- Jeg brænder for undervisning. Det sidder dybt i mig; jeg ønsker eleverne får de bedste muligheder for at opnå almen dannelse og studieforberedende kompetencer. 

Troels Finjord Højberg er 41 år og bosat i Tjæreborg. Han er gift med Sandra, og de har sammen datteren Annella på 5 år. Han er uddannet cand.merc. i Styring og Ledelse fra SDU i Kolding. 

 

Fakta om Troels Finjord Højberg:

Alder: 41 år

Uddannelse: Cand.merc. i Styring og Ledelse

Civilstand: Gift med Sandra og har sammen med hende datteren Annella på 5 år.

 

Tidligere stillinger:

2010-2023
Lektor, Rybners Handelsgymnasium, Esbjerg

2019-2023
Fagkonsulent i Børne- og Undervisningsministeriet Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

 

Fakta om Rybners Handelsgymnasium (HHX):

756 elever

HHX er en 3-årig gymnasial uddannelse

På HHX-uddannelsen har eleverne fag som international økonomi, virksomhedsøkonomi og afsætning kombineret med sprog og andre almene fag.

Læs mere om Rybners Handelsgymnasium

 

Nyhedsbrev

Få nyt om studielivet på vores ungdomsuddannelser og information om uddannelsesvalg.

Tilbage

keyboard_arrow_up