OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

Rybners hjælper lokalt erhvervsliv med rekruttering af fremtidens arbejdskraft

22.02.2024

Uddannelsesinstitutionen Rybners giver lokale virksomheder en unik mulighed for at finde innovativ arbejdskraft ved at deltage i det nye initiativ KarriereSpot i februar og marts.

Til det første KarriereSpot arrangement fik gymnasieeleverne på Rybners Gymnasium i Grådybet et indblik i forskellige karriereveje og fik skabt et netværk med det lokale erhvervsliv. Foto: RybnersTil det første KarriereSpot arrangement fik gymnasieeleverne på Rybners Gymnasium i Grådybet et indblik i forskellige karriereveje og fik skabt et netværk med det lokale erhvervsliv. Foto: Rybners

På tirsdage og torsdage i februar og marts måned åbner Rybners Gymnasier dørene op for det nye initiativ: KarriereSpot. Her har lokale virksomheder i Esbjerg og omegn mulighed for at møde deres fremtidige arbejdskraft blandt gymnasieelever i elevernes frokostpause. 

  KarriereSpot har til formål at hjælpe det lokale erhvervsliv med rekruttering af innovativ arbejdskraft. KarriereSpot baner vejen for unge gymnasieelever ved at åbne dørene op for spændende karrieremuligheder gennem et sabbatår-job eller sommerferiejob i de lokale virksomheder i Esbjerg. Her er fokus også mod erhvervsuddannelser, hvor KarriereSpot er med til at forbinde unge med lokale virksomheder, der tilbyder lærepladser eller elevpladser.

Rybners har erfaret, at der er et uudnyttet potentiale, som kan komme virksomhederne til gode. Virksomhederne får derfor en enestående mulighed for at præsentere deres virksomhed som en attraktiv arbejdsgiver:

- KarriereSpot er et initiativ, der har til hensigt at gøre en positiv forskel både for vores elever og det lokale erhvervsliv. Vi håber, at KarriereSpot vil bidrage til at bygge bro mellem gymnasieeleverne og arbejdsmarkedet og åbne dørene for spændende karrieremuligheder for vores elever, udtaler Lars Katzmann, direktør for Rybners Erhvervsuddannelser og Kursusområdet.

Torsdag d. 8. februar blev startskuddet for det første KarriereSpot arrangement på Rybners Gymnasier. Her fik gymnasieeleverne et indblik i forskellige karriereveje og fik skabt et netværk med erhvervslivet i Esbjerg. 

En af de virksomheder, der deltog i det første KarriereSpot arrangement var Blue Water Shipping:

- Hos Blue Water har vi i gennem flere år haft et godt samarbejde med Rybners og støtter gerne op omkring nye initiativer, som er med til at understøtte de unges karrierevalg - især lokalt. Mange af vores dygtige medarbejdere er startet som elever, og det er derfor vigtigt for os at være synlige blandt andet på skoler og uddannelsesinstitutioner i Esbjerg, siger Jonas Jensen, senior specialist, Talent Attraction hos Blue Water Shipping.

Lokale virksomheder der er tilmeldt KarriereSpot:

Viking Life Saving Equipment
Blue Water Shipping
Ambulance Syd
Logitrans
Total Energies
PwC
DFDS Logistics
Fanø Kran Service
CBRE
Staalakademiet
Esbjerg Kommune Køkkenområdet sundhed og omsorg
Arla Foods Mejericenter
Arkil
EY Godkendt Revisionspartnerselskab
Syd- og Sønderjyllands Politi
DSV
Jysk Esbjerg
Fremtidens Grønne helte
Din Forsyning
Brødrene Dahl Esbjerg
Nem-Byg
Andritz Group

Ønsker jeres virksomhed at tilmelde jer et af vores KarriereSpot-arrangementer? Læs mere her 

 

Nyhedsbrev

Få nyt om studielivet på vores ungdomsuddannelser og information om uddannelsesvalg.

Tilbage

keyboard_arrow_up