OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

Rybners inviterer til Virtuelt Åbent Hus

07.01.2021

Coronasituationen har sat en stopper for det traditionelle åbent hus-arrangement på Rybners. I stedet inviterer uddannelsesinstitutionen inden for i et nyudviklet virtuelt åbent hus med livechat, video og 360 grader fotos.

Foto: Rybners holder virtuelt åbent hus i hele uge 3. Foto: Rybners holder virtuelt åbent hus i hele uge 3.

Hvert år i januar afholder Rybners åbent hus. Her får folkeskolens ældste elever og deres forældre vejledning om de mange uddannelsestilbud, der er på Rybners. Men i år bliver det anderledes.

- Normalt vil vi vise vores skole frem og byde alle velkommen indenfor i vores studiemiljøer, værksteder og undervisningslokaler, siger Olaf Rye, adm. direktør på Rybners. 

- Coronasituationen presser os dog til at udvikle nye løsninger både i undervisningen og vejledningen. Her har vi fået skabt et meget fleksibelt koncept, hvor alle på trods af corona kan få den vejledning, de har brug for.

Virtuelt åbent hus i en hel uge
Årets åbent hus-arrangement for uddannelsesinstitutionens gymnasier og erhvervsuddannelser kommer til at foregå online i en hel uge:

- Alle kan deltage fra deres mobiltelefon, tablet eller computer. I vores virtuelle åbent hus kan de møde vores elever, undervisere og vejledere, der giver dem et indblik i studielivet og det faglige på vores mange ungdomsuddannelser.

- For det er vigtigt for os, at de unge starter på den uddannelse, der passer til dem, når de vælger en ungdomsuddannelse hos os, lyder det fra Olaf Rye.

Rybners holder virtuelt åbent hus i hele uge 3 - fra mandag d. 18. januar til søndag d. 24. januar.

Virtuelt Åbent Hus på Rybners 

Virtuelt åbent hus på Rybners - Hvad kan du opleve?:

  • 360 grader fotos af studiemiljøer og værksteder 
  • Studielivet og uddannelserne på Rybners - videoer med elever, undervisere og vejledere 
  • Livechat med vejledere 
  • Book en vejleder til en personlig samtale

Nyhedsbrev

Få nyt om studielivet på vores ungdomsuddannelser og information om uddannelsesvalg.

Tilbage

keyboard_arrow_up