OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

Rybners til folkemøde i brandbil

23.09.2019

Rybners deltog for andet år i træk på Energiens Folkemøde i Esbjerg. Det store trækplaster for byens børn var Forsvarets F-16-jagerfly, men vores brandbil var også ret populær.

Foto: Det store trækplaster for byens børn var Forsvarets F-16-jagerfly, men vores brandbil var også ret populær.Foto: Det store trækplaster for byens børn var Forsvarets F-16-jagerfly, men vores brandbil var også ret populær.

Energiens Folkemøde i Esbjerg er landets folkelige og faglige debatmøde om fremtidens energi, miljø og klima. 30 virksomheder og uddannelsesinstitutioner var repræsenteret heriblandt Rybners Rescue Center Denmark.  

- Vi er på folkemødet for at vise flaget for folk i Esbjerg. Vores brandbil er populær blandt børnene, og vi får en snak med de voksne om vores videreuddannelser og kurser, siger Brita Billing, virksomhedskonsulent hos Rybners Kursus- og Rescue center.

- Som leverandør af sikkerhedskurser til vindmøllebranchen og teknisk træning til olie- og gasindustrien, giver det rigtig god mening for os igen i år at deltage i folkemødet.

Energiens Folkemøde har som ambition af skabe opmærksomhed om de muligheder som uddannelse og job indenfor energi, miljø og klima rummer. Folkemødet afvikles af foreningen Energy Science World med støtte fra Esbjerg Byforum og flere fonde.

Tilbage

keyboard_arrow_up