OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

Simon er årets lærling

27.04.2021

Simon Nordstjærne Holm er - noget corona-forsinket - blevet tildelt DI Sydvestjyllands lærlingepris 2020. Simon er EUX smed fra Rybners Tekniske Skole og udlært hos Esbjerg Maritime Service (EMS).

Foto: Simon Nordstjærne Holm, Esbjerg Maritime Service, modtager DI Sydvestjyllands Lærlingepris 2020. Fotograf Mette Fruergaard.Foto: Simon Nordstjærne Holm, Esbjerg Maritime Service, modtager DI Sydvestjyllands Lærlingepris 2020. Fotograf Mette Fruergaard.

- Simon er om nogen gået forrest som et godt eksempel. Han er utrolig hjælpsom og ikke bleg for at prøve nye ting, også selvom sværhedsgraden er over, hvad en klejnsmedelærling normalt bliver udsat for, udtaler Claus Andersen fra EMS.

Esbjerg Maritime Service A/S har indstillet Simon som årets lærling i Sydvestjylland, fordi han om nogen fortjener ros og anerkendelse. Derudover han har taget svejsecertifikater i virksomheden inden for TIG, rørtråd, alu og CO2, hvilket har gjort, at han har kunne bidrage direkte i produktionen og på diverse projekter.

Faglærte har fantastiske muligheder

- Det er utroligt vigtigt, at vi får uddannet flere faglærte her i vores område. Ikke mindst på det maritime område tegner der sig nogle fantastiske muligheder med den nye energiø og alle de grønne aktiviteter, der er gang i på Esbjerg Havn. Udnævnelsen af Simon til årets lærling er derfor en god reminder til andre unge om at kigge denne vej, siger Jesper Toft Mathiasen, DI Sydvestjylland.

Med lærlingeprisen følger et diplom og et ur til evigt minde om prisen som årets lærling 2020 i Sydvestjylland.

Læs hele pressemeddelelse fra DI Sydvestjylland

 

Læs meget mere om uddannelsen til EUX Smed

Nyhedsbrev

Få nyt om studielivet på vores ungdomsuddannelser og information om uddannelsesvalg.

 

Tilbage

keyboard_arrow_up