OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

VM i SKILLS: Flisemurer modtager medalje for en ekstraordinær præstation

08.11.2022

Tre dobbelt danmarksmester Kenny Bech Bruun modtog i går en Medallion of Excellence ved World Skills 2022.

Efter fire intensive konkurrencedage ved verdensmesterskaberne for flisemurere i Bolzano i Italien endte Kenny på en delt 5. plads ud af 13 deltagende lande. Alexander Gfellner fra Østrig løb med guldet.

Kenny fik medaljen for en ekstraordinær god præstation, der ligger lige udenfor podiepladserne.

- Det er jeg glad for. Det var en virkelig hård konkurrence og nogle ekstremt dygtige modstandere. Så jeg er glad for at få en medalje med hjem, siger Kenny Bech Bruun, der er udlært fra Rybners Tekniske Skole, og nu arbejder for Jacobi Byg i Esbjerg.

World Skills 2022 skulle være afholdt i Shanghai, men blev aflyst på grund af coronapandemien. I stedet bliver de 62 konkurrencer afholdt over 12 uger i 15 lande og regioner mellem d. 7. september og d. 26. november. World Skills i Bolzano blev ifølge arrangørerne besøgt at 40-50.000 tilskuere.