OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

Rybners betingelser for udfyldelse af Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding af Rybners Nyhedsbrev. 
Ved din tilmelding accepterer du følgende vilkår for vores behandling af dine personoplysninger. 
Ved din tilmelding accepterer du at modtage nyhedsbreve fra: 

Rybners 
Spangsbjerg Møllevej 72
6700 Esbjerg

Hvis du har spørgsmål, ønsker at tilbagetrække dit samtykke eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os på info@rybners.dk, så vil vi tage hånd om din forespørgsel hurtigst muligt. 

Vores nyhedsbrev indeholder nyheder, tips og markedsføring af nye tiltag på Rybners. Vi bryder os ikke om spam, så derfor forsøger vi altid at sende interessant og relevant indhold til dig.

Du kan selvfølgelig til en hver tid framelde dig nyhedsbrevet igen ved at klikke på det ”unsubscribe” link, der medfølger hvert nyhedsbrev eller sende din forespørgsel til mailadressen overover. 

Personoplysninger og hvad bruger vi dem til

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev afgiver du din mailadresse, navn og evt. interesseområder. Vi anvender disse oplysninger for at kunen udsende nyhedsbrevet til dig og gøre indholdet personligt og relevant for dig. 

Oplysninger om din brug af nyhedsbrevene, herunder om nyhedsbrevene åbnes, i hvor lang tid de er åbne, hvornår e-mailen/nyhedsbrevet slettes og om der klikkes på links opsamles kun i anonymiseret form. Disse oplysninger anvendes kun til at forbedre vores service, så vi i endnu højere grad kan målrette og tilpasse 

Vi anvender disse oplysninger for at være istand til at tilmelde dig den pågældende uddannelse, præcis som du har bedt os om. 

Retsgrundlaget for vores indsamling/opbevaring/behandling af personoplysninger er persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra a, henholdsvis litra b og litra f. 

Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?

Dine personoplysninger opbevarer vi indtil vores retsgrundlag ophører. 

keyboard_arrow_up