OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

 • Teknisk skole

 • Salg af trævarer

  Vores dygtige elever på Rybners Tekniske Skole fremstiller løbende hytter, skure, bordbænkesæt, legetårn og meget mere. Vi anvender kvalitetsmaterialer, hvilket giver dem en lang levetid. Du kan købe elevernes værker til materialepris.

  Hent prisliste på trævarer

  Mulighederne er mange, hvis du mangler noget nyt kvalitetstræbyggeri

  Hytter og skure

  Du kan vælge mellem en hytte på 10, 15, 20+m2 eller en funkishytte på 23m2, så der er noget for enhver smag. Eleverne har derudover lavet et skur, som har mange praktiske formål.

  Gå på opdagelse i hytter og skure 


  Bordbænkesæt

  Vi laver to slags bordbænkesæt. Et mini, der passer perfekt til børnene og det maxi, der danner rammen for hyggelige stunder. 

  Læs mere om vores bordbænkesæt  


  Legehuse og legetårn

  Mangler børnene et nyt legehus eller legetårn? Så har eleverne på Rybners Tekniske Skole lavet to typer legehuse og et legetårn perfekt til udendørsleg.

  Se mere om vores legehuse og legetårn 

   

  Lang levetid

  Produkterne har en lang levetid grundet valget af de rette materialer, og det solide arbejde eleverne har lagt i hvert enkelt produkt. Du vil derfor opleve at have glæde og gavn af det flotte arbejde i mange år. 

  Elevernes talent

  Som et led i uddannelsen får eleverne på Rybners Tekniske Skole lov til selv bl.a. at producere hytter, skure, bordbænkesæt, legehuse og legetårne. Dette giver dem en god viden omkring konstruktioner og valg af materialer. Samtidigt bliver deres talent indenfor håndværkerfaget styrket. 

   

  Fremtidens svende

  Eleverne er også fremtidens dygtige og faglige svende. Du kan derfor allerede nu opleve, hvilke kvaliteter de besidder. Hytterne, skurerne, bordbænkesættene, legehusene og legetårnene er også alle produceret med topkvalitets produkter. Du får et unikt stykke håndværk, som kun venter på at komme hjem til dig.

  Information og salg

  Ønsker du mere information

  For information og salg kontakt venligst:

  Bo Berholt på tlf. 2347 7545 eller BBE@rybners.dk

  Hent prisliste på trævarer

  keyboard_arrow_up