OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

 • Almene Gymnasium

 • Science Center Esbjerg 

  - et tilbud til alle naturvidenskabsinteresserede
  elever på Rybners STX

  Open Lab 

  Open Lab er et ekstra tilbud til dig, der er vild med naturvidenskab. Efter skoletid laver du projekter sammen med nogle af skolens naturvidenskabslærere. Der er stort set ingen begrænsninger på, hvad du kan bruge Open Lab til. 

  Læs mere

  Tivolifysik

  Har du lyst til at mærke suset i Tivoliforlystelsen Vertigo? Eller vil du opleve udsigten over København fra Himmelskibet? 

  Læs mere  Science Center for Grundskolen

  Tag en klasse med til Rybners' naturvidenskabelige aktiviteter. Du har mulighed for at låne en ekspert eller få en mentor til en dygtig elev.
  Vi har også tilbud til elever, der er specielt interesserede i matematik. Ligesom I kan regne på real data fra vores solcelleanlæg.

  Læs mere

  Partnerskaber

  Eurospaceport

  En vision om på sigt at opbygge en rumhavn i Danmark. I første omgang for at opsende raketter til smp 200 kilometers højde i Nordsøen ud fra Esbjerg. Rybners er gået ind i et partnerskab og står for undervisningsdelen.

  Læs mere

  Sydvestjysk sygehus

  Rybners naturvidenskabelige afdeling (ScienceCenterEsbjerg) samarbejder med sygehuset omkring emner fra røntgen, CT- og MR-skanning til den biologiske virkning af medicin. Se undervisningsmaterialer til et forløb omkring radiografernes arbejde.

  Læs mere

  Poul la Cour Museet

  Et spændende museum omkring teknologi og naturvidenskab. Alle 1.g elever besøger museet og udfører eksperimenter omkring vindmøller og energilagring.

  I forbindelse med studieretningsprojekter laver specielt interesserede elever mere avancerede og detaljerede forsøg med de opbyggede vindtunneler.

  Læs mere

  Harteværket

  Et interessant museum der viser, hvordan vandets energi blev anvendt til energiproduktion fra ca. 1920. Værket leverede lys til Kolding. Alle 1.g elever besøger museet i forbindelse med naturvidenskabeligt grundforløb.

  Læs mere

  Undervisningsmaterialer

  Radiograf for en dag

  Undervisningsmateriale til et besøg på røntgenafdelingen på et sygehus.

  Læs mere

  Vindens energi

  Læs mere

  Kontakt vores studievejledning

  Du har sikkert et par spørgsmål. Vi hjælper gerne.

  Kontakt vores studievejledning

  Hvad sker der på Rybners?

  Følg med i livet på Rybners Gymnasier. På Facebook kan du lære os bedre at kende.

  Følg os på Facebook

  keyboard_arrow_up