OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

 • Teknisk skole

 • Fagenes Fest 

  Du og dine holdkammerater bliver inviteret til Fagenes Fest, når I er færdige med jeres uddannelse. Til denne festlige aften bliver der uddelt legater til en værdi af cirka 100.000 kroner, og vi kårer alt fra Årets Nye Håndværker til Årets Kammerat.

  Se billeder og videoer fra Fagenes Fest 2022

  En hyldest til håndværket

  Fagenes Fest er en veltimet highfive, en dundrende klapsalve og et stort kram til alle, der har taget en erhvervsfaglig uddannelse. Festen er arrangeret af Esbjerg Håndværker og Industriforening, De faglige organisationer, Rybners, AMU Vest og Business Esbjerg.

  Hvert år uddeler vi legater for over 100.000 kr. til ny udlærte håndværkere, der har ydet en indsats udover det sædvanlige.

  Fagenes Fest er en helt særlig aften

  Fagenes Fest er en aften dedikeret til at hylde nyudlærte svende og deres virksomheder og lærere. 

  Det skal du vi om Fagenes Fest:

  • Det er gratis at deltage
  • Vi byder på god mad
  • Du får gode grin med stand-up
  • Hver nyudlærte modtager en goodiebag til en værdi af 1000 kr.

  Tilmeld dig Fagenes Fest

  Vi belønner dem, der har ydet en ekstraordinær indsats

  I løbet af aftenen uddeler vi legater og priser for mere end 100.000 kr. til de passionerede håndværkere, der i sin læretid har ydet en indsats ud over det sædvandlige.

  De prestigefyldte titler strækker sig fra Årets Nye Håndværker over Årets Kammerat til Årets Fighter.

  Vi hylder også Årets Faglærer og Årets Læreplads

  Prisuddelingen stopper dog ikke her, for bag enhver dygtig håndværker står enten en faglærer eller en læreplads, der har haft stor betydning i læretiden.

  Det er derfor også en ære at overrække priser som hhv. Årets Faglærer og Årets Læreplads.

  Stem på din kandidat til årets legater og priser

   


  Peter blev hyldet for sin enestående faglig og personlig udvikling

  Aftenens mest prestigefyldte titel – Årets Nye Håndværker – gik til Peter Rasmussen, der modtog stående applaus fra salen. Peter er udlært smed fra Rybners Tekniske Skole og har stået i lære ved Billund Aquaculture A/S.

  Han fik tildelt prisen for den enestående faglige og personlige udvikling, han har gennemgået under sin uddannelse. Hans udviklingsrejse kulminerede ved den afsluttende svendeprøve, hvor han leverede en både ambitiøs og unik præstation. Her bemærkede skuemesteren, at der ikke kunne findes én eneste fejl på Peters svendestykke. 

  Årets Læreplads 

  Prisen for Årets Læreplads gik til en helt særlig arbejdsplads, nemlig Kageriget i Holsted.

  De blev hyldet for altid at have fokus på elevernes faglige udvikling, trivsel og behov. I indstillingen lød det således fra deres elev:

  - Kageriet er et rart sted, som skiller sig ud fra alle andre ved altid at have fokus på deres elever. Jeg ville ikke være blevet så faglig dygtig uden dem.

  Årets Faglærer

  Titlen som Årets Faglærer gik til underviser på Ambulanceredder-uddannelsen, Rybners Tekniske Skole, Jesper Klitgaard.

  Prisen blev overrakt af direktør for Rybners Erhvervsuddannelser, Lars Katzmann, som i sin tale roste Jesper for at være en dedikeret underviser, der brænder for at give sin viden videre og skabe trygge rammer for læring.

  Jesper var indstillet af flere elever, der i indstillingerne omtalte ham som et stort forbillede. Han fik et hujende bifald af de elever, som var mødt op for at hylde deres underviser.

   

  FAGENES FEST SOM PODCAST

   

  Hvis du sidder og tænker du gerne vil vide mere om de personer, som vinder legater eller priser ved Fagenes Fest. Så har Radio Viktoria lavet en podcastserie hvor du kommer bag "Fagenes Fest".

  Hør podcastserien her

  keyboard_arrow_up