OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

 • Teknisk skole

 • Fagenes Fest 

  Du og dine holdkammerater bliver inviteret til Fagenes Fest, når I er færdige med jeres uddannelse. Til denne festlige aften bliver der uddelt legater til en værdi af cirka 100.000 kroner, og vi kårer alt fra Årets Nye Håndværker til Årets Kammerat.

  Sæt X i kalenderen d. 9. januar 2025!

   

  Tilmeld dig Fagenes Fest 2025

  En hyldest til håndværket

  Du fortjener en FEST, hvor du, dine kammerater, jeres lærepladser og faglærere fejres, fordi I er med til at skabe udvikling og vækst! Den fest holder vi, og vi kalder den for Fagenes Fest.

  Festen er arrangeret af Esbjerg Håndværker og Industriforening, De faglige organisationer, Rybners og Business Esbjerg.

  Fagenes Fest 2025 - glæd dig til en sjov aften med:

  • Uddeling af legater og udnævnelser til ærefulde titler som f.eks.: Årets kammerat, Årets nye håndværker, Årets fighter og Årets læreplads.
  • Sjov stand-up med Torben Chris og live musik med Barcode Brothers.
  • Fri bar under arrangementet.
  • Deltagelse er helt gratis, og du er velkommen til at invitere din familie, kæreste eller mester med.

  Hvem synes du fortjener at vinde en pris?

  Hvert år uddeler vi legater for over 100.000 kr. til ny udlærte håndværkere, der har ydet en indsats udover det sædvanlige.

  Er der én, du synes, har ydet en særlig indsats? Været en god kammerat? Klaret sig ekstra godt på trods af udfordringer? Så har du muligheden for at indstille vedkommende til en pris eller et legat.

  Stem på din kandidat til årets legater og priser

  keyboard_arrow_up